A magyarok miért nem büszkék nemzetük sikeres modelljeire?
Biztos vagyok benne, hogy pl. a brazilok nagyon büszkék arra, hogy hozzájuk tartozik Adriana Lima, Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio.
Nálunk pedig, ahogy sikeresebb lett Palvin Barbara, rengetegen elkezdtek utálkozni, hogy csak a testéből él, a megfelelő befolyásos emberekett pippantott le...
Miért nem vagyunk büszkék, hogy végre valaki, akit valóban az egész világ ismer, és nem csak szánalmas valóságshowból kikerült celebekkel rendelkezünk?!
Ott van még Axente Vanessa, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Rajzák Kinga is, mind nagy sikereket érnek el, de alig hallani róluk.
Az átlagos magyarnak ezer meg hat egyéb gondja van a kormánnyal, a élettel, meg úgy amblokk mindennel, minthogy arra koncentráljon, huszonéves csitrik (már elnézést) hogy vonulnak végig méregdrága fűzőben Párizsban.
Én nem hibáztatom őket. Másrészt meg az átlagos magyart a divat se érdekli, vagy ha még érdekli is, a legtöbb nem ért hozzá.
Miért legyek büszke arra, hogy adott egy huszonéves kislány nagyon előnyös tulajdonságokkal, és ebből él?
Akkor már inkább Toldi Zsuzsi, Oláh Vivi, Varga Tímea stb akik szintén jó alappal rendelkeztek, és ehhez kőkeményen dolgoztak néhány évet, aztán zsebre teszik az egész kifutót egy pillanat alatt.
Összességében amúgy teljesen letojom, a nemzeti büszkeség a fogyiknak van. Büszke a családtagjaim, közeli barátaim teljesítményére vagyok maximum, leginkább a sajátomra. Minek legyek büszke bárki sikerére, amihez közöm sincs, különösen ha teljesítmény sincs mögötte? Na látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!