Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A magyarok miért nem büszkék...

A magyarok miért nem büszkék nemzetük sikeres modelljeire?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy pl. a brazilok nagyon büszkék arra, hogy hozzájuk tartozik Adriana Lima, Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio.

Nálunk pedig, ahogy sikeresebb lett Palvin Barbara, rengetegen elkezdtek utálkozni, hogy csak a testéből él, a megfelelő befolyásos emberekett pippantott le...

Miért nem vagyunk büszkék, hogy végre valaki, akit valóban az egész világ ismer, és nem csak szánalmas valóságshowból kikerült celebekkel rendelkezünk?!

Ott van még Axente Vanessa, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Rajzák Kinga is, mind nagy sikereket érnek el, de alig hallani róluk.

2014. dec. 22. 10:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
tehát olvastad a youtubeos meg egyéb helyeken írt kommenteket :) Barbit dugnám!
2014. dec. 22. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
ilyen a magyar mentalitás. de nem csak a modellekre verik a nyálukat.
2014. dec. 22. 10:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Abból a videóból készült francia, orosz, japán és még számos verzió, de ha megnézitek, csak Barbi videója lett alaposan lehúzva...
2014. dec. 22. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Az átlagos magyarnak ezer meg hat egyéb gondja van a kormánnyal, a élettel, meg úgy amblokk mindennel, minthogy arra koncentráljon, huszonéves csitrik (már elnézést) hogy vonulnak végig méregdrága fűzőben Párizsban.

Én nem hibáztatom őket. Másrészt meg az átlagos magyart a divat se érdekli, vagy ha még érdekli is, a legtöbb nem ért hozzá.

2014. dec. 22. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
A magyar emberek mindenkire irígyek.
2014. dec. 22. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Gáll Franciska, Boldov Eszter
2014. dec. 22. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Gusztustalanul irigyek. Sokan mondják, de sajnos igaz, ilyen a magyar mentalitás...Én büszke vagyok Barbira is, Enikőre is és még sorolhatnám. Nem azonosítanám a modellkedést a prostitúcióval (mint sokan). Egyszerűen ülnek otthon a fotelben kövéren, igénytelenül, csúnyán és/vagy csórón és irigykednek a sikeres emberekre, ahelyett, hogy a saját életüket próbálnák egyengetni. A saját problémáikat vetítik ki rájuk.
2014. dec. 22. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Engem őszintén nem érdekel. Arra vagyok büszke, amit ÉN értem el, vagy amit valaki nekem köszönhetően ér el. Mások eredményeire miért kellene büszkének lennem? Egy országban születtünk, de ezen kívül a leghalványabb közöm sincs hozzájuk, ők a létezésemről sem tudnak, és pont lesz**ják az összes magyar embert. Magyarországra meg majd akkor leszek büszke, ha megélhetést biztosít mindenkinek, nem lesz ennyi erőszak, kizsákmányolás, és egy kicsit fejlődnek az emberek mentalitásban. Arra, hogy csinos, fiatal lányok valahogy kikerültek külföldi kifutókra, és most ott keresnek pénzt, szerintem nincs okom büszkének lenni és más magyarnak sincs. Semmi közünk hozzájuk.
2014. dec. 22. 22:43
 9/13 anonim ***** válasza:
8%
Pont letojom. Százszor nagyobb és ismertebb spotolóink, zenészeink, szakembereink vannak akik sokkal többet letettek az asztalra. Nem egy kategória az Olimpián aranyat nyerni, az angol királynőnek hegedűlni azzal, hogy valaki szerepel 1-2 reklámban meg végigszambázik a kifutón.
2014. dec. 23. 06:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért legyek büszke arra, hogy adott egy huszonéves kislány nagyon előnyös tulajdonságokkal, és ebből él?

Akkor már inkább Toldi Zsuzsi, Oláh Vivi, Varga Tímea stb akik szintén jó alappal rendelkeztek, és ehhez kőkeményen dolgoztak néhány évet, aztán zsebre teszik az egész kifutót egy pillanat alatt.

Összességében amúgy teljesen letojom, a nemzeti büszkeség a fogyiknak van. Büszke a családtagjaim, közeli barátaim teljesítményére vagyok maximum, leginkább a sajátomra. Minek legyek büszke bárki sikerére, amihez közöm sincs, különösen ha teljesítmény sincs mögötte? Na látod.

2014. dec. 23. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!