Hogy ha kigyurom magam nagyon akor joleszek a lányoknál?
Figyelt kérdés
aztmongyák hogy a férfi 90 kilo alat kisgyerek hogy lányok a nagy férfiakat szeretik szerintitek is igy van?2014. dec. 5. 17:55
1/7 anonim válasza:
Nem. Épeszű nőknek nem a kigyúrtság a mérce, mint ahogy épeszű férfiaknak sem a mellméret.
2/7 anonim válasza:
Ilyen gondolkodásmóddal és helyesírással nem sok nőnél lenne esélyed.
Jól néz ki, ha valaki izmos(csak ne vigye túlzásba), de nem ez alapján választunk pasit.
3/7 anonim válasza:
Senkit nem ismerek akinek tetszenének a nagy kigyúrt pasik, nekem sem tetszenek. A vékonyak jobban néznek ki.
4/7 anonim válasza:
Engem ez sosem érdekelt, sőt, kifejezetten nem tetszenek az izmos pasik.
Ellenben az bejön, ha valaki tud helyesen írni.
5/7 anonim válasza:
Először tanuljon meg helyesen írni, utána beszélhetünk.. :)
6/7 anonim válasza:
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólókkal!
7/7 anonim válasza:
Egyetértek - ha már ortográfia... Az egyet értek azt jelenti, hogy pl. öt kérdésből egyet értek. Bár a kérdező helyesírása tényleg fájó, de remélem, cserébe full izmos srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!