160 cm-hez sok a 65 kg lányoknál? Hány kiló lenne 160 cm-hez az ideális testsúly?
Hát, a fiúknak a kilók pont nem mondanak semmit, úgyhogy lányként írok.
50kg lenne az ideális, általánosan ez az elfogadott. De ha alapból teltebb alkat vagy, és arányosan oszlik el, a 60 is megfelelő lehet, de a 65 már tényleg sok kicsit.
(Én 170cm-hez vagyok 58-60kg, kicsit még ezt is soknak érzem)
Igen, kicsit soknak tűnik. Én 163 cm és 40 kg vagyok, de az enyém extrém eset, mert mindig is nagyon vékony alkat voltam. Kb. 50 kg lenne normális, persze ez rendkívül függ attól, hogy alapból milyen alkat vagy, meg hogy az a bizonyos plusszkiló zsír vagy izom. Étkezz egészségesen, sportolj, tornázz sokat, és hidd el, ha ezt mind betartod, olyan leszel, amilyennek lenned kell.
16/L
NEM A SÚLYTÓL FÜGG HOGYAN NÉZEL KI.
Gondolkozni nem szoktal?
Köszönöm a válaszokat. :)
A nyolcadik válaszolót szeretném kérdezni, hogy hogy érti, hogy nem a súlytól függ, hogy nézek ki? Mert én ezt kétféleképpen értelmezem:
1. Nem mindegy, hogy izom vagy zsír a 65 kg.
2. Nem a súly számít, nem attól függ a szépség?
Gondolom az első de azért megkérdezem.
És szoktam gondolkodni, ezt a kérdést nem fogalmaztam meg elég jól, igaz. Rosszul tettem fel a kérdést mert nem mondtam, hogy az a 65 kg izom-e vagy zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!