Milyen méretek kellenek a modellkedéshez?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már hogy 50 kg körül kell lennem..Sokan mondták már hogy olyan vékony vagyok ha nagyobb leszek próbáljam ki a modellkedést..Csak egy a gond mindenki meglepődik mikor megkérdezik hány kg vagyok, csak mert 60 kg lennék..Ez nagy baj?
14/L
2014. okt. 29. 19:06
1/4 anonim válasza:
Hát alakra nem árt a 90-60-90 de a mai modellek mind gebék... Szóval nekem nem tetszenek, túl sovány mind, se popsijuk, se mellük. Én óvaintelek=D ne fogyj.
2/4 anonim válasza:
hány centi vagy? nem mindegy, hogy 180 centihez vagy 60 kiló vagy 160-hoz. 175 centi alatt ne is gondolj modellkedésre és igen, a 60 kilóért valószínűleg szólni fognak, mindegy, hogy milyen vékonynak nézel ki. egyébként a 90-60-90 hülyeség, jó ha a derekad 60 körül van, de a többi inkább kevesebb. de ha az arcod nem olyan, akkor hiába álmodozol.
3/4 anonim válasza:
90-60-90 alatt kell lenned, még a deréknél elmegy plusz 1-2 centi, de ennyi. És feszes kell legyen a bőröd, nem hogy csak megvannak a méretek, szép kell legyen a tested is, ezért is jó ha sportolsz valamit. A súlyod pedig nem számít, lehet megmérnek, de ha a jók a méreteid és 60 kiló vagy, azért nem fognak hazaküldeni.
4/4 anonim válasza:
A 90-60-90 nem egy modell méretei, ezeket a méreteket szeretné minden fogyni vágyó nő elérni. A mai modellek többsége 85-60-85 körül mozog. A magasság szintén fontos, egy 170 centi az abszolút minimum, de inkább több. A súlyod még nem mutatja az alakodat, mert a csontozat súlya is beleszámít, de azért nem árt az 50-55 kg. A mellbőség-derék-csípő méreteid is igazán számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!