Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedéshez jó lennék? 14...

Modellkedéshez jó lennék? 14 éves,164 cm magas,43-44 kg, lány

Figyelt kérdés
Nem tudom jó lennék e modellnek.Vagy ez túl vékony?

2014. aug. 27. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem túl vékony, hanem túl alacsony. A modelleknek 173 cm fölött kell lennie.
2014. aug. 27. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát én 167 cm vagyok és 45 kg. Modellkedek legtöbbször divatbemutatókon és nem fontos milyen magas vagy! Egyedül a járásod nézik és ha az jo beválogatnak. Szoval hajrá!! ;) 14/l
2014. aug. 27. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A komolyabb divatbemutatókon nézik a magasságot. +175

De ez kifutómodellekre jellemező.Sima címlapoknál,képeknél stb. mindegy. Ahhoz szép és egyedi arc kell.Nézz csak meg egy divatbemutatót.A legtöbb csaj nádszál vékony,de nem mondható szépnek.Mert ott a ruha a lényeg amit viselnek,nem a modell arca.Míg magazinokban szép arcú lányok szerepelnek,hogy megvegyék az adott magazint,mert szép a csaj,és felhívja az emberek figyelmét.

2014. aug. 27. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
a jó modellügynökségekhez akkor vesznek fel,ha megfelel az arcod és a méreteid is.a divatbemutatók után kapsz felkéréseket kampányokhoz és címlapokhoz.a VM ügynökségtől tudom
2014. aug. 27. 12:39
 5/7 anonim válasza:
Nem vagyy túl vékony, inkább alacsony. Profi modellügynökségek 170 centi alatt nem igen állnak szóba veled. Azonban meg lehet próbálni, egy fotómodellnek nem kell magsnak lennie.
2014. aug. 27. 18:31
 6/7 l0xodrome válasza:
164 cm?? nagyon kevés :((
2014. szept. 22. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ezzel a magassággal nem a kifutók ördöge leszel, de simán bekerülhetsz egy magazinba.
2014. szept. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!