Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

A Pontozást köszönöm :) Kort és nemet légyszíves írjatok.

[link]

[link]

1 évvel később kis edzettség után :)

[link]

Értelmes válaszokat várok!

2014. okt. 27. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Már éppen leakartalak szólni amikor megnéztem a későbbi képet is. Jót tett neked az idő(itt nem csak az edzettségre gondolok), illetve nekem a második képe nagyon ellenszenvesnek tűntél.

Remélem már "kinőtted" azt a stílust ami ez első két képen volt, amúgy szerintem jó pasi vagy.

2014. okt. 28. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:

A kor, nem lemaradt:

21L

2014. okt. 28. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A 2. képen tényleg unszimpi vagy, de a borosta valóban jól áll. Nekem viszont már túl izmos vagy, bocsi, de ez nem jön be..de ízlések és pofonok :)

24N

2014. okt. 28. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Arcra nagyon előnyösen változtál. Jól áll a szakáll/borosta. A hajadat szerintem is kicsit hosszabbra hagyd. Az első két képen kis kölyökkutya kinézeted van, kisfiús. A tested az első képeken se rossz, én nem szeretem a túl izmos pasikat, nekem már most is a túl izmos kategória vagy, pláne az a kép, amit linkeltél.

Az általad linkelt ruházat szerintem gáz, a "nagyon menő akarok lenni" feltűnő ruhák. Tényleg sokkal jobban állna egy sportosan elegáns stílus. Pl elegánsabb ingek farmerrel, sállal, bőrdzseki, vagy pl lezser zakó farmerrel, pólóval.

Nekem ez a stílus jön be:

[link]

[link]

Tetkón nem gondolkodtál?

33N

2014. okt. 28. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Az első úriember tanácsát fogadnám meg öltözködés és haj terén. Amit linkeltél ruházat nagyon ízléstelen...
2014. okt. 29. 22:13
 16/16 anonim válasza:
szerintem sokkal jobban nézel ki mint ezelőtt! gratulálok a fejlődésedhez, csak így tovább. szakáll maradjon! :) 18/L
2014. nov. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!