Szerintetek hogy nézek ki?
A Pontozást köszönöm :) Kort és nemet légyszíves írjatok.
1 évvel később kis edzettség után :)
Értelmes válaszokat várok!
Sokkal szimpatikusabb vagy az egy évvel későbbi képen, a szakáll kifejezetten jobb képűvé tesz! Én a helyedben választanék egy jobb frizut (linkelem) és egy jobb stílust (szintén) linkelem. Így izmos, elegáns, stílusos, jóképű lennél!
Haj:
Mindenesetre legyen hosszabb. A borostát mindenféleképpen hagyd meg szerintem.
Ruha:
F (ne aggódj, heteró vagyok)
Köszönöm a válaszod a fotósom is ezt ajánlotta 1 hosszabb frizurát igen a szakáll is férfiassá tesz. bár 1 éve rááltam 1 kicsit a test edzésre személyi edző stb.. A ruhák + elegánsak. nekem ruha amio bejönne ez link.: [link]
És a testem amivel már meg lennék elégedve nem kicsit kb az amit a linkben adok meg sajnos ez a személyi edzőm szerint kb 4-5 év minimum és nem biztos hogy sikerülhet nekem :( De 1 év alatt már azért szépen fejlődtem szerintem. jaj itt a link: [link]
Nőktől is szivesen várok hasonló véleményeket :)
Én még is az általam linkelt öltözetet és stílust ajánlanám neked; komoly, férfias, stílusos, elegáns. Már így is jó tested van és ezzel a külsővel, amit javasolok neked, nagyon jó nőket nyerhetnél meg vele.
Nem tudom, milyen nők tetszenek neked, de ha megfogadod a tanácsom, ilyen nőkre számíthatsz, az tuti:
Én nem akarlak átformálni, csak azt írtam le, ami szerintem neked nagyon jól állna (testedhez és arcodhoz) és sikeressé tenne. :)
Köszönöm Megan Fox istenem én nagyon szeretem azt a nőt. Egy álom a csaj külsőleg a személyiséget sajnos nem ismerem, de már volt pár nővel dolgom. És vannak szép nők között is nagyon jó személyiséggel is pl. a személyi edzőm is :)
Egyébként miért gondolod már bocsánat:
1 hogy nincs Bnőm?
2 hogy azért tettem ki hogy nőket szedjek fel (én is hetero vagyok)
3 miért nem érdekelhet engem mondjuk ki bárki véleménye 1 ff véleménye volt azt köszönöm. Most a gyengébbik nemből is várok kiértékelést.
Ennyi semmi több.
4 a kor és nemet csak kíváncsiságból írtam, hogy tudjam kb. ki mit írt.
5. nem szeretnék modellkedéssel foglalkozni ez csak amolyan személyes dolog részemről elhatározás kérdése a testedzésem, mert szeretnék önmagamnak jobban megfelelni 1 kicsi - önbizalom hiányban szenvedek tudok róla. Ez csak puszta ön megfelelés mondhatni 1 régi ex "kikészítése" ha sikerül bebizonyítani magamnak, hogy "külsőleg és esetleg belsőleg is 1 jobb ember 1 jobb férfivá válhatok, ha teszek ezáltal."
U.i.: valóban igazok azok amiket írtál mármint a haj és a ruházat esetleg ékszer (jó a bizu is :)) 1 karóra kis borosra és igen a kondícióm is jó, de 1 kicsit akarok többet nem tulzásba vinni, de .... azért most is tapasztalom a nők részéről azt, hogy eléggé "nem rossz a testem" De ha lehet még jobb, akkor miért ne legyen csak kitartás és akarat erő kell szerintem + én nem szedek semmilyen, olyan szert ami "nem legális" vagyis csak fehérje és ami a Biotech boltban van.
Ennyi kicsit hosszúra sikeredett és mindenféle van benne. Köszönöm aki ezt is elolvassa :)
Nekem kicsit túlgyúrt vagy, de kinek a pap, kinek a paplan ugye. Másnak biztos bejön.
Arcra előnyödre változtál.
Különösebb probléma nincs a külsőddel, de ha mellette egy arrogáns vagy buta ember vagy, akkor hiába. De ezt egy képről nem lehet megmondani.
Az első két kép viszont felejtős, azon túl kölyökképű vagy még és nem a szerencsésebb fajtából. De legalább előnyödre változtál.
24N
Köszönöm 8-as. 1 éve, hogy elkezdtem személyi edzővel edzeni úgy mondtam neki az elején hogy "Csinálj belőlem FÉRFIT" - ez a mondat nagyon bejött neki :).
Valószínő a borosta teszi, hogy az arcom nem gyerekes. Az izmommal + személy szerint az a baj egyenlőre, hogy nem tónusolt, mert még a tömeg növelési státuszban vagyok a szálkásításnál, majd szebb lesz jobban el lesznek kölönítve és formás lesz majd 1x.
A személyiségemben a változást azt akarom, hogy legyek kitartóbb régen sok elhalasztott és/vagy kialakulhatott kapcsolatok. A múlt rossz emlékei elfedése csak a jók maradjanak és szeretnék céltudatosabb és magabiztosabb lenni. És férfiasabb is lassan 23 évesen.
Az évek múlásával azt vettem észre hogy komolyabb lettem volt olyan is hogy emiatt szakított velem valaki nem volt hosszú csak az volt a bajom mindíg is, hogy talán túl érzékeny vagyok és könnyen szeretk meg embereket sajnos akiket nehezen tudok elfelejteni. Még évekkel később is kívánom a közelségüket csak már ugyíebár ugyanúgy már nem lehet mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!