Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen az alakom? 13/L

Milyen az alakom? 13/L

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 10. 13:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig most még hagyd az egészet, még nyúlhatsz, hízhatsz. Élvezd ki, hogy azt ehetsz, amit szeretnél..

Az alakoddal nincs gond, de még legalább 5 évet várj ezzel, míg nőnek a melleid és formálódsz :)

2014. okt. 11. 22:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Az "azt eszel amit szeretnél" dolog egy nagy hülyeség. Az ember 15-17 éves korára fejlődik ki nagyjából. Addig kell vékonynak maradni. Azután már sokkal nehezebben fog elhízni, mintha egész általános iskolás korában azt evett volna, amit akar.
2014. okt. 15. 17:06
 23/28 anonim válasza:
Amúgy nem tök mindegy, hogy feltölt-e magáról úgy is képet vagy nem? Fent marad az interneten.. igen és? Az arca nem látszik, 2 év múlva el is felejti, ha esetleg megtalálja lehet magára se ismer... nem tudom miért kell cseszegetni, csak kíváncsi volt, amíg nem adja hozzá az arcát és/vagy a nevét, nem lesz baja.
2014. okt. 17. 13:20
 24/28 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. okt. 22. 16:52
 25/28 anonim ***** válasza:
sportolj mert ha 13 évesen már ilyen vagy, akkor 18-ra eléggé el leszel hizva ^^
2014. okt. 23. 00:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te miről beszélsz? 13 évesen nagyon jó alakod van,tényleg sportolj,hogy nehogy elrontsd ezt az alakot! Utolsó! Te biztos egy elhizott kis nyomorék vagy,aki örülne,ha ilyen alakja lenne^^ Kérdező! Ne foglalkozz másokkal,jó az alakod! :)
2014. okt. 23. 10:56
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy baja lesz-e ebből, vagy nem. Nekem 13 évesen eszembe se jutott volna "bugyis fotót" csinálni magamról. És a normális az lenne, ha most se jutna eszébe egyik ilyen kiscsajnak se.
2014. okt. 23. 13:02
 28/28 anonim ***** válasza:
00.58 as vagyok ._. hát izé nem vagyok elhizott ... 54 kg vagyok és 183 cm lány xD... miért ne mondhatnám el neki mit gondolok. ő kérdezte, és számomra ez az alak , már egy kicsit "sok" szerintem akkor is fontos lenne hogy sportoljon :3
2014. okt. 23. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!