Ez nem bunkóság, kislány! Nem bírod felfogni, hogy az internetnek veszélyei is vannak?! Ezek a mai gyerekek... Én magamban szégyenkezem a korosztályom miatt! Ne csodálkozz ha néhány pedofil felkeres!
Amúgy a kérdésedre válaszolva:
13 évesen nem mindegy az alakod? Tetszeni akarsz az egyik kisfiúnak az osztályból? Oké, nem azt mondom, hogy legyél 60 kiló, de inkább a jegyeiddel foglalkozz, mint az ,,alakoddal”.
U.i.: Lehet írni, hogy mi milyen bunkó parasztok vagyunk, de jót akarunk.
Ne vedd magadra ezt a sok rosszindulatú választ, 10-szer leírták ugyanazt, pedig nem is az volt a kérdés.
Nem értem, hogy mi ez az internet veszélyei dolog.. Helló! Ti látjátok az arcát? Mert én egy fej nélküli képet látok. Senki sem tudja rábizonyítani, hogy ez a xy. A kérdésedre visszatérve pedig figyelj arra, hogy ne hízz el, és nem sokára jó alakod lesz! Sport is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!