Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Részletes vélemény kérlek, és ha valaki személyesen ismeri akkor belső tulajdonságokat pls!!
2014. szept. 7. 20:15
1/8 anonim válasza:
szt smink, effektus nélkül egy lány a tömegben.
2/8 anonim válasza:
érdekes arca van, egyszerre kicsit durva is meg bájos is
jó modell arc
3/8 anonim válasza:
Különleges, én így ismeretlenben bírom.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be, bár nem ismerem.De így elsőre olyan taszító,ellenszenves mogorva arca van.SZERINTEM
5/8 anonim válasza:
Modellnek tökéletes, mert karakteres arca van, de szépnek nem mondanám, smink nélkül meg valószínűleg pláne nem szép.
7/8 anonim válasza:
Múltkor kérdezte valaki, hogy milyen a "támadó menyét" fej, na ez a csaj olyan :D
De amúgy tényleg modellnek tökéletes, mert nagyon karakteres.
8/8 anonim válasza:
Nagyon fiús arca van az erős szemöldökcsontja miatt. A nőknek általában több látszik a szemfehérjéjükből, neki viszont emiatt egyrészt árnyékban van a szeme, másrészt még "hunyorog" is. Egyébként szép lány, bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert egy volt barátomra emlékeztet; neki voltak hasonlóan kiugró szemöldökcsontjai. Ami nem tetszik benne, hogy minden képen ugyanúgy néz, és hogy nagyon ronda tartása van. Értem én, hogy menő a lazaság, a hanyagság, de nem kell állandóan pokolba taszított angyalként, kifacsarodva pózolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!