Őszinte leszek, álmodoznia sincs értelme róla. Nincs modell alkata, a képek alapján alacsonynak tűnik és az arca sem elég szép, különleges. Egy teljesen átlagos fiatal lány, ami nem baj, csak a modellkedést el kéne felejtenie.
2013. nov. 3. 19:40
2/12 A kérdező kommentje:
igen tudja! ő csak fotó modellnek menne el! :)
2013. nov. 3. 19:42
3/12 anonim válasza:
1. Undorító,hogy így másról kiraksz ide képet, de még ha te is vagy,akkor meg vállald be.
2. ahogy elnézem, elég alacsonyka, 172 cm alatt nincs esélye, ráadásul nem is szép...
Ez a véleményem, bocsi, de őszinte voltam...
2013. nov. 3. 19:42
4/12 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Bocsi,nem láttam,hogy tud róla, bocsánat,hogy leszóltalak!
2013. nov. 3. 19:43
5/12 anonim válasza:
Nincs modell alkata és nem túl szép. Fotó modell plána nem lehetne, oda tényleg szép arc kell.
2013. nov. 3. 20:16
6/12 anonim válasza:
nem szép. de a barátnőd a modellkedés helyett inkébb a stílusával foglalkozzon. annyira giccses, falusias, és jelelgtelen, hogy az már fáj
2013. nov. 3. 21:01
7/12 anonim válasza:
Ja, igen. "Egyik barátnőd"...
Ma már minden kislány modell akar lenni? Én előbb leszek az, mint te, pedig én sem vagyok egy Victoria's Secret-es matyóhímzés.
2013. nov. 3. 21:53
8/12 anonim válasza:
Fotózáshoz szép és különleges arc kéne,szóval nincs rá nagy esélye(ezzel nem azt mondom hogy csúnya,inkább átlagos).
A stílusán van mit csiszolni,a falusiak nevében meg kikérem azt, hogy falusi a stílusa,én is vidéki vagyok és még nálunk is stílusosabbak az emberek:"D
2013. nov. 4. 12:35
9/12 Aurora117 válasza:
Miből gondolta ,hogy lenne esélye? Alacsony, husis, jellegtelen az arca, a stílusa meg egyenesen szörnyű!
2013. nov. 4. 13:23
10/12 anonim válasza:
Ne felejtsétek el, hogy a modellkedésben rengeteg szerepe van olyan tényezőknek ((kisugárzás - van néhány gyönyörű lány akik egyszerűen nem TUDNAK modellkedni, a fotós se egy barátnő legyen a Samsungjával)) amit néhány béna Facebook fotóból nem lehet megállapítani-rendelkezik-e velük az illető..Egyébként léteznek plus size, és petite (azaz ducibb, és alacsonyabb) modellek is. Az, hogy valaki simán szép, még semmire nem elég a moddellszakmában... Én nem mondanám, hogy nincs esélye. Főleg külföldön lehet-Németország Mo-n még úgymond elég szűk a látókör-ilyen téren is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!