Kislányunk fog születni. A nevekkel bajba vagyunk, mert mindenki mást szeretne. Ti mit gondoltok?
Már a legelején megbeszéltük a párommal, hogy két neve lesz a kicsinek.A szüleinek már ez szemetszúrt, mert szerintük egy név pont elég.Világosan tudtukra adtuk, hogy mi ezt másképp gondoljuk.Most kitalálta az anyukája, hogy Mária vagy Borbála, esetleg Mária Borbála legyen a pici neve.
Nekem a Hédi Hanna variáció, a páromnal pedig a Darinka Rebeka tetszik.Nálam még szóba jött a Renáta (Reni).Az én szüleim a Dorina Zsanett ötlettel jöttek..
Igazából ezek közül (Hédi,Hanna,Darinka,Rebeka,Renáta,Dorina,Zsanett) szeretnénk választani.
A párom is azon a véleményen van, hogy se Mária, se Borbála nem lesz a kislány neve.
Vezetéknév: Bódi.
Nektek melyik tetszik jobban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mondjuk a szülők véleménye pont nem érdekelne, tehat max a Darinka, Rebeka, Renáta, Hédi es Hanna jöhetne szóba.
Hédi nekem becenév, a Darinka.... hat mondjuk ugy hogy nem tetszik, Renáta inkabb a nem tetszik kategória. . Rebeka szép. A Rebeka Hanna pl, vagy Hanna Rebeka amit en valasztanék.
Őszintén nekem a Darinka Hanna tetszik jobban. Így az én egyik kedvenc nevem és a páromé is benne lenne.
Még egy kislányt úgy is szeretnénk majd, Ő lehetne Hédi Rebeka. Mondjuk egy kicsit lehet furcsán hangzik a Bódival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!