Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek milyen ez a kep...

Szerintetek milyen ez a kep rolam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 30. 21:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
66%

Smink nélküli képet is linkelj lécci! :3

Szerintem csinos lennél, de ez a ribis külső elcsúfít. Tudom, hogy szexinek hiszed magad, de hidd el, csak kinevetnek sokan a hátad mögött! És ezt nem bántásnak szánom. Ez a hajszín sem áll jól, gondolom az eredeti színed szőkésbarna, az sokkal jobnam állna, vagy még a világos vörös!

2014. júl. 30. 21:55
 12/37 anonim ***** válasza:
50%
Majd idővel rájössz, hogy a kevesebb, néha több. Felesleges a szemceruza, pláne ilyen erősen. Bőven elegendő volna neked a szempillaspirál. A szád is így jó rúzs nélkül (a tegnapi képeiden az a rózsaszín valami borzadáj). Sokkal természetesebb, sokkal kedvesebb arcod lenne ezek nélkül.
2014. júl. 30. 22:01
 13/37 A kérdező kommentje:

[link]

Kb.1eves kep,termeszetes hajszinemmel!:)

2014. júl. 30. 22:10
 14/37 anonim ***** válasza:
44%
Hogy mennyivel szebb vagy az eredeti hajaddal, kevesebb sminkkel és szépen mosolyogva, mint a fekete hajjal, agyonsminkelve és a csücsörítős száddal... :/
2014. júl. 30. 22:21
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem hinnem hogy ahyon lennek sminkelve:)muszempillam van ezen kivul mukormom de szerintem ez se sok:)De koszonom szepen!:)
2014. júl. 30. 22:24
 16/37 anonim ***** válasza:
A 2. kép után meglepődtem... mert az eredeti képen nagyon műnek,cicababásnak nézel ki,ilyen "teszek a világra,szájba rúglak" stílus.Aztán a többi képen teljesen más vagy.Kedvesebbnek,nyitottabbnak tűnsz,és az ember is szívesebben szólít meg.Bár a másik hajszín jobban állt,sokkal,így is szép vagy.Szerintem még a smink se olyan sok.Viszont ennél több,már inkább negatív irányba húzna.
2014. júl. 30. 22:26
 17/37 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek:)!Nem fondolom magam cicababanak ..A viselkedesem hetkoznapi es nem vagyok az a nagyszaju csajszi ,sot inkabb visszahuzodo vagyok.

Hoztam nektek meg 1kepet ez ez 2012tele:)

2014. júl. 30. 22:35
 18/37 anonim ***** válasza:
Az első kép borzalmas, mintha szét akarna csúszni a fejed... a többin szép vagy, de inkább ne osztogass meg magadról nyilvánosan képeket csak úgy, még a végén visszaélnek vele. :)
2014. júl. 30. 22:35
 19/37 A kérdező kommentje:
Csak nem!!:)
2014. júl. 30. 22:40
 20/37 anonim ***** válasza:

A természetes hajaddal nagyon szép vagy.

A jelenlegi hajad borzalmas,mint a plázás,szolis műp**csáké,minden sértés nélkül.

2014. júl. 30. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!