Szerintetek milyen ez a kep rolam?
Nagyon jó az effekt szép a hajad nagyon*-* Nekem egyedül az nem tetszik ahogy a száddal "mosolyogsz" de a szempillaáid és a szemöldököd is nagyon szép:)
Szép vagy:)
2014. júl. 30. 21:31
olyan, ami a melledre irányítja a figyelmet
2014. júl. 30. 21:31
3/37 A kérdező kommentje:
[link]
Itt van meg egy kep ami hatha jobban tetszik a 2.valaszolonak. Koszonom:)!
Valamiért nem tetszik a szájtartásod, meg az egész ülőrendszer, úgy ki vagy tekeredve vagy nem is tudom. Amúgy nagyon szép arcod van, olyan jó képeket lehetne csinálni rólad és te meg ilyen tömeggyártós képekre pazarlod az időd? :) Szerintem egy szép mosolygós kép többet érne :) Nem akarlak megbántani, nagyon szép lány vagy, csak felejtsd el ezeket a csücsörítésre hajazós pózokat.:)
2014. júl. 30. 21:33
Azon kívül, hogy furán áll a szád, és fura a szemöldököd, kb. semmi nem látszik az arcodból. Ilyenkor miért nem lehet olyan képet feltölteni, amin látszódik az ember és nincs a képen nyolcezer filter?
Meg a jobb vállad "nagyon fenn van", gondolom, azzal tartottad a telefont/fényképezőt, így viszont olyan, mintha púpos lennél.
2014. júl. 30. 21:33
6/37 A kérdező kommentje:
Koszonom a kritikat es a dicseretet is ugymond:):):)
Itt van rolam meg egy kep ahol szerintem az arcom van elonyben.:)
[link]
7/37 anonim válasza:
Már valamelyik nap feltetted a kérdésedet. Jóka képek egyébként. :) Attól függ mire. Modellkedni szeretnél? Akkor nem effektelt, natúr fényben, smink nélküli képeket küldj be az arcodról, és a testedről (fürődruhás+utcai ruhás). Az ügynökségekben nem a "szajha típusú" képeket szeretik. Nem mintha ezek azok lennének, de lehetne kicsit szolidabb. :) Egyébként szép az arcod, csinos vagy!
2014. júl. 30. 21:42
8/37 A kérdező kommentje:
[link]
:) Itt elonyben van az arcom ...Nem szeretnek modelljedni csak erdekel masok velemenye es ezzel egyutt a kritikakat is elfogadom hiszen ezekbol tudok ugymond'epitkezni'!:)
9/37 anonim válasza:
Szép vagy. Lehetsz modell pedig. Egy próbát megér.
2014. júl. 30. 21:48
Az arcod szép de a hajad és a beállasaid rettenetesen műek.
2014. júl. 30. 21:54
Kapcsolódó kérdések: