Talán fel kéne adnom?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy szépségversenyre. Nagyon vártam egészen a mai napig, amikor is megláttam a versenytársaimat. Nagyon szépek. Félek, hogy semmi esélyem nincs ellenük. Feladjam vagy csináljam végig? Üzenetbe küldök képet, ha valakit érdekel, bár nem csak szerintem szépek.2014. júl. 28. 23:14
1/9 anonim válasza:
Jöhet a kép, anélkül sokat nem tudok hozzászólni a témához... :)
2/9 anonim válasza:
Kuldj kepet magadrol, meg roluk is:)
5/9 anonim válasza:
Max akkor add fel ha nulla erőfeszítést tettél eddig a jó testért. Ha meg rendszeresen kondizol, sportolsz, diétázol, stb akkor ne add fel.
6/9 anonim válasza:
ha már ott vagy,nem veszíthetsz semmit,de én hülyeségnek tartom a szépségversenyeket. egyszer elmész oké lehet nyersz,és utána? semmi
7/9 anonim válasza:
Juuuj én nagyon kíváncsi vagyok! :D Küldj légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!