Mikor ugrik elő az alábbi oldal? Www. Randivonal.hu/adcash. Php Kell valami magyarázatot adnom, mert válással fenyegetőzik az asszony. Facebook esetleg freemail nézegetés a gyanúsított és előjött egy focis oldal is. Talán a bet365.com.
Ha nem te nyitod meg (vagy véletlenül), akkor mondd meg neki, hogy nem te nyitod meg. Ha nem bízik benned, az szerintem nem a számítástechnika hatásköre.
Én még nem futottam rá erre az oldalra, erőszakosan nem nyílt meg, a reklámjaira pedig nem kattintok rá. Társkeresőket mindenhol reklámoznak, TV-ben, újságban, Facebook-on, és sok más helyen az interneten. Ő is biztosan találkozott már ilyen hirdetésekkel. Ezt mondd el neki szerintem nyugodtan.
egyszerű:
tiltsd le az omniózus oldalt a Windows HOST fájlban
(1000%, hogy többet még véletlenül sem jön be)
az asszonynak meg mond meg, hogy miket nézegetett a TV-n, hogy hasonló reklámok jönnek ott is, kéretlenül...
elittárs, randivonal stb...
Kedves Béla4150!
Az AdCash egy affiliate partner, mely hirdetési felületeket biztosítanak bárki számára külső weboldalakon. Ha egy olyan oldalra tévedsz, amelyik pénzt szeretne keresni azzal, hogy az adcash-en hirdetők reklámait "mutogatja", vagy nyit meg külön ablakban, akkor ott megjelenhetnek ezek a hirdetések.
Ilyen módon, amikor a Randivonal az AdCash-en keresztül hirdet, egy általad látogatott oldal pedig ezekből a hirdetések megjelenítéséből szeretne pénzt keresni, ott megjelenhet a Randivonal, vagy akár a bet365, továbbá bárki, aki adcash segítségével próbálja hirdetéseit eljuttatni az emberekhez. Ilyen egyszerű. Nyugtasd meg a feleséged, hogy ez így működik, vagy hívja fel a Randivonal ügyfélszolgálatát és szívesen elmondom neki szóban is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!