Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem azt, amit kellene, talán fel kéne adnom?
A barátomat régóta ismerem, de évekig nem volt semmi köztünk. Kb 2 hónapja elkezdtünk randizni és most már egy ideje együtt vagyunk. Elvileg minden rendben, alakulnak a dolgok.. Viszont, ő elég zárkózott, és ez talán sok mindenre kihat.
Vitatkozunk néha, eleinte csak nézeteltérések voltak, ami nem zavart. De ezek a viták most már elég rossz hangulatot csinálnak mindig. Nem érzem, azt, amit kell... egy-egy momentumnál úgy érzem, na ezt nem. Mintha bárki másnál - ha ez a kapcsolat nem lenne ennyire titokzatos és mégis mély- már rég kiléptem volna egy ilyen kapcsolatból. Szeretem őt. De a zárkózottság, ami reakcióhiánnyal jár... az kikészít. Nem kapok visszajelzéseket tőle, és ezáltal megerősítést sem, ami pedig kell, főleg nekem elég sok mindenhez. Pl. a bizalomhoz, ami szerintem az egyik legfontosabb egy kapcsolatban, ha nem a legfontosabb. Hisz szerintem, nemcsak, hogy szerelem, de barátság is kell.
Szóval, most kicsit érdekes a helyzet. Viszont mindig megtud lepni, romantikus és így is közelebb kerültem hozzá lelkileg, mint eddig bármelyik barátnője. Emellett intelligens, jóképű és rendes, megnyerő srác.
Nem tudom, mi legyen. Egy dolgot nem akarok: olyat tenni, ami iránt lelkileg ellenkezek. És nem tudom, hogy ezt most elnyomom-e... vagy nincs is semmi.
A tanácsokat előre köszönöm.
szia!
sztem egyszer megkéne neki említened ezt a dolgot. hogy neked mire lenne szükséged, ahhoz, h folytatni tudd stb.
akkor tulajdonképpen most szerelmet nem érzel? ha jól vettem ki, akkor igen. :)
lehet, hogy többet ér, ha szoros barátság van köztetek, mintha mindenképpen járás akarnál csinálni a dologból.
gondolkozz, h mennyi előnye és hátrány van a kapcsolatnak, és ha sokkal több a rossz, akkor vagy beszéld meg vele, vagy próbálj csak barátságra törekedni.
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!