Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetek modell?...

Szerintetek lehetek modell? Álmom teljesülne*-*

Figyelt kérdés

13 vagyok.. 155cm.. 40kg..

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 27. 17:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Fogyjaaak?:o Kinn vannak a bordáim is :o Híznom kéne inkább ://
2014. júl. 29. 10:38
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem. Alacsony vagy. Fotó modell nem létezik, ezt valami barom találta ki és terjeszti. De a modell az modell, és minimum 173cm-nek kell lennie. Esélytelen vagy. Az arcod helyes, de nem valami különleges. A hajad viszont gyönyörű. De ez kevés a modellkedéshez.
2014. júl. 29. 14:13
 33/38 anonim válasza:
Fogyjal igen, ugyanis eleg semmilyen az alakod.Formasabbnak kene lenned, hogy elhelyezkedhess, es azert ami a fotokbol látszik, nem vagy csont sovany.Es ehhez a magassaghoz raadasul..lehetnel vekonyabb is
2014. júl. 29. 15:00
 34/38 anonim válasza:
3 eve modellkedem,21 eves vagyok.Igaza van az elottem szoloknak, nem eleg kulonleges az arcod.Nem vagy csunya, ne erts fele, de a modellszakmaban olyan arcokat keresnek, akik megjegyezhetoek.En is csak azt tudom mondani, hogy formasabb alakod legyen, a magassagodat nem nagyon tudod szabalyozni, de figyelj!En 172 centisen vagyok 44 kg.Es nem veletlenul lett belolem modell, az alakom volt az egyik fo tenyezo.Viszont abban is eggyet kell ertenem masokkal, hogy megvan a negativ oldala is a modellkedesnek.En peldaul 19 evesen probaltam ki eloszor a drogot, akkora volt rajtam a nyomas.Mara mar ugyan leszoktam, de nem egyszer volt, hogy osszeestem egy-egy fotozas elott.Nekem eleg kulonleges az arcom, viszont a sminkhez eleg nehez volt hozzaszoknom.En a modellkedes mellett elkezdtem az egyetemet is, ugyanis ebbol a szakmabol nem lehet orokke megelni.Remelem tjdtam segiteni, es ezek alapjan atgondolod ezt az egeszet. Mindenesetre yok sikert!Udv:Léna
2014. júl. 29. 15:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Szia! En a VM modellnel modellkedtem 5 evet 13 evesen kerestek meg egy profi fotozassal es utana jott a tobbi ...3 evet kulfoldon modellkedtem,es en 172 centivel kezdtem... Az arcodban semmi kulonleges atlag vagy sot...en most jelentkezdtem egyetemre es abba hagytam a modellkedest...szerintem ne nagyon remenykedj mert szerintem nincs eselyed..
2014. aug. 3. 11:11
 36/38 anonim ***** válasza:
Nekem.nem.vagy modell....meg alacsony is vagy .de nagyon.helyes vagy nem azert.de neeem �🚢
2014. aug. 7. 17:14
 37/38 A kérdező kommentje:
:DD
2014. aug. 8. 19:35
 38/38 anonim válasza:

Ne haragudj de szerintem abszolút nem. A modelleknél az a legfontosabb, különlegesek és legfőképpen EMLÉKEZETESEK legyenek.

Szerintem helyes vagy, de abszolút átlagos.

2014. szept. 11. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!