Lehetek modell?
Karakteres arcom van
61kg,nem vagyok az a csontos falyta,de kover sem.olyan kozepes.
167cm magas,
Barna -nem festett- haj,nem olyan hosszu,kozepes.
Hosszu szempillak,nagy barna szem,de nem a legnagyobb!kozepes.Szemoldogom nincs tulsagossan kiszedve,termeszetes.
nagyobb ajkaim vannak..marmint teltebb de nem hosszu.
nagyobb mellem ,ja es 13eves lany.
Én 165-höz vagyok 48-50 kg (Most nem tudom pontosan, nincs nálam mérleg) és így is hosszúgatyában kell lennem egész nyáron a combjaim miatt. Valahol azt olvastam, hogy magasság-110=a legfelső érték a súlynál, bár sztem ez hülyeség.
És a modellek 170nél magasabbak, és meg kell tartaniuk a 90 60 90-es mell, csípő és derékbőséget. Szal semmi esélyed.
Mellesleg ha elmész egy ügynökséghez, nem fogja őket érdekelni, hogy nem vagy csontos "falyta" -itt idézlek téged hogy te hogy írtad- és nincs kiszedve a "szemöldögöd" -itt is téged idézlek-. Nem vagy megfelelő, elküldenek a p.cs.ba
Én 18 évesen vagyok 58kg és én sem a csontos fajtába tartozom, sőt.
Minél nagyobb melled, és minél teltebb ajkaid, Geronazzo Máriáétól?:D Így leírásból esetleg molett modell lehetsz, ha tényleg szép a bőröd és karakteres, csinos az arcod.
Haha.. Milyet nevetem ezen a helyesíráson:'D.
Már nem azért, de az előttem szóloknak igazuk van. Ha nem vagy meg 170 akkor felejtheted el az egészet alapjáraton. + átlagba a modellek mind 50kg alatt vannak. Meg 13 évesen mit akarsz te modellkedni? Még ha lenne összekötettésed talán, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!