Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetek modell?...

Szerintetek lehetek modell? Álmom teljesülne*-*

Figyelt kérdés

13 vagyok.. 155cm.. 40kg..

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 27. 17:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%
engem is le lehet pontozni nyugodtan de mindenkinek ment a piros kéz:)) miért szóltok bele olyanokba amikhez nem értetek egy kicsit sem? először is,nem mindegyik drogos,nagyon szigorú szabályok vannak erre,aki drogozik/anorexiás/egyéb problémái annak azokat kirúgják. ez is egy szakma mint minden másik, és igen lehet köztük olyan aki drogozik, de miért egy ügyvéd nem drogozhat? nem minden csili villi az is tény,de nem olyan szörnyű mint amilyennek hiszed. annyi a rossz oldala hogy mindig készen kell állni,tartani a súlyodat/centiket,szép legyen a bőröd,alkalmazkodj stb (senki nem lesz k**va stb szép dolgok amiket kitalál a tudatlan ember) és miért lenne legalja munka? szerinted az legalja hogy valaki végig vonul egy chanel kifutón mert őt külön felkérte egy ügynökség mert kapkodnak érte,annyira jónak tartják,és több százezer/milliós keresetet visz haza,míg valaki 100-150 ezret alig keres meg?? nem értem miért nézik le a modelleket. akinek ez az álma, had legyen. aki kiskorába űrhajós akart lenni, arra is azt mondanád még mindig hogy szánalmas? nem hinném. mindegy,kérdezőre visszatérve, nagyon alacsony vagy és kétlem hogy megnősz 173cm+ra. és olyan nincs hogy fotómodell,ez nagy tévedés. vagy legalábbis az nem "modell". a modell az akit leszerződtet egy ügynökség, külföldre jár ki, divathetekre,fotózásokra,kifutó stb
2014. júl. 27. 20:29
 12/38 anonim ***** válasza:
55%
a 11. válaszolóval értek egyet abszolút!
2014. júl. 27. 20:54
 13/38 anonim ***** válasza:
25%

11#es nem tudom te honnan vetted,hogy végigvonul egy kifutón és több százezres pénzt meg milliókat kap érte.

Te is legalább annyira értesz hozzá, mint az itt jelenlévők,

2014. júl. 27. 21:13
 14/38 anonim ***** válasza:
Szia! Nos, szerintem nagyon karakteres és jó arcod van, de elég fiatal és alacsony vagy. Egy-két év múlva ha esetleg megnősz 170 cm fölé jelentkezz egy ügynökséghez! Viszont addigis ne csináltass tetoválást,piercinget, ne festesd be a hajad, ne csináltass száz lyukat a füledbe!
2014. júl. 27. 21:48
 15/38 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Az első az, hogy 13 éves vagy, és csak 155 cm. Nem hinném, hogy olyan sokat nőnél még. A második pedig az, hogy nézz meg egy modellt. Az összesnek karakteres arca van, amit egyből megjegyez az ember, és nagyon vékonyak, sportos alkatúak, amiért keményen dolgoznak. Vagy esetleg még van a Palvin Barbi a babaarcával, na azt is egyből megjegyzi az ember, de több Barbi nem kell a világnak, maximum 20 év múlva, amikor már nem sűrűn fog modellkedni.
2014. júl. 27. 21:58
 16/38 anonim ***** válasza:
79%
szép vagy, de átlagosan. 155 cm nagyon kevés, bár még nőhetsz...
2014. júl. 27. 21:59
 17/38 anonim válasza:
65%
sajnos az van, amit a többiek mondanak, alacsony vagy és nincs elég karakteres arcod. (tesztfotózok ügynökségnek, ezért mondom)
2014. júl. 27. 22:49
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a #11-es válaszoló egy szóval sem azt írta, hogy EGY alkalommal keres ennyit (bár hozzátenném, hogy van párszázezres fizetés egy alkalomért is a legnagyobb divatcégeknél)

2014. júl. 27. 23:02
 19/38 anonim ***** válasza:

Nincs modellarcod,és ha 13 éves létedre 155 cm vagy,nagy valószínűséggel nem fogod elérni a 170-173cm-t,kivéve ha nagyon későn érő vagy,akkor esetleg.

Én 11 évesen voltam 155cm,most 168 cm vagyok,és még így is nőnöm kéne.

14L

2014. júl. 28. 08:28
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

igen valóban én írtam félre:DDDDDDD nem.

nem értem te miért szólsz bele, de ha nem vagy szakmabeli akkor nem hinném hogy többet tudsz mint én. igen kereshet valaki több százezret egy show alatt, mert szerinted egy chanel mennyit fizet? mert nem 20ezret az biztos...

még egy kezdő modell is,aki általában 1-6 hónapra megy ki külföldre (minél tovább hogy építse a portfolióját) 0-4,5milliót is megkereshet (persze van átmenet,kereshet 200k-t) és ez nem lehetetlen. szóval igen több százezreket is megkereshet akár egy pár nap alatt is. meg a divathetekkor, versace,alexander wang stb showk nem 2forintok. szóval nem engem kell leoltani olyanért amihez nem értesz

2014. júl. 28. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!