Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés és tanulás egyszerre?

Modellkedés és tanulás egyszerre?

Figyelt kérdés
Mikor 17 éves leszek,szeretnék modellkedni! De csak 19 évesen járom ki a középiskolát! És ha sikerek leszek,menedzserelnek majd külföldre:Párizsba,Milánóba,New Yorkba,stb... akkor hogy tanuljak? Mert nem leszek benn a tanórákon,nem tudok tanulni az osztályommal,nem írok dolgozatokat... És akkor évet kell ismételnem,vagy hogy van ez?

2014. júl. 12. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A magántanulóknak nem csak azért jobbak az átlagaik mert egy tanár csak velük foglalkozik, hanem azért is, mert megértően osztályozzák őket, merthát jajj szegény dolgozik is meg tanul is egyszerre. Persze vannak olyan olyan tanárok akiket ez nem érdekel, de a legtöbben megértőek. Én nem voltam magántanuló, de van gimiben volt olyan ismerősöm, és ő mondta, hogy a tanárok megadták neki a témaköröket, amikből az osztályozó vizsgát kell írnia, és nem az egész éves anyagot kellett megtanulnia, hanem kb 20 anyagot. Miközben egy törikönyvben van vagy 80 óra anyaga. Neki abból 20-at kellett megtanulni az osztályozó vizsgára. Hát így bárkinek jó jegyei lennének, de ettől a tudása még nem nagyobb mint annak, aki csak 3-as lett töriből. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy senki ne menjen modellnek, csak el akartam magyarázni, hogy miért jobbak a jegyei a magántanulóknak. Személy szerint én nagyon fontosnak tartom, hogy ha már valaki olyan befutott modell lesz, hogy külföldre hívják dolgozni, akkor esze is legyen hozzá, mert bár a fényképeken jól mutat majd, de a színfalak mögött csak égeti magát a tudatlanságával. És igen beszélni kell nyelveket, angolt minimum, de folyékonyan ám!
2014. júl. 15. 15:55
 12/13 anonim válasza:
Exbarátnőm is modellkedik. Ő is járt már külföldön. 3 hónapra szokott kimenni, de nincs külön tanárja. Mivel nagyon sokáig együtt voltunk, így a modellkedés minden kis részletébe beleláttam. Ő mindig megbeszéli az iskolája igazgatójával hogy mikor lesz távol, aztán a hiányzás mértékétől függően osztályozót kell általában tennie. Az osztálytársai bescanneli-k neki a jegyzeteiket aztán abból, meg a tankönyvből tanul. És az első válaszolók közül tényleg rosszul írták, nem kell 3 nyelven beszélni folyékonyan... elég ha csak az angolt jól tudod, mert a castingokon, és ha kapsz esetleg valami munkát akkor úgyis angolul fognak beszélni hozzád :)
2014. júl. 16. 09:26
 13/13 anonim válasza:

TEJÓÉG!!! A második válaszolóra ne is hallgass, szerintem nem tud semmit a modellkedésről, csak az ilyen sztereotípiákat sorolta most fel neked.

www.ask.fm/EMLhungary ---> Magyarország vezető ügynökségétől tudsz kérdezni bármit a modellkedésről, sőt jelentkezhetsz is hozzájuk! Sok sikert :)

2014. aug. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!