Modellkedés és tanulás egyszerre?
1/13 anonim válasza:
Magántanulás... De mutass képet :D
2014. júl. 12. 17:42
2/13 A kérdező kommentje:
Még nem modellkedek,majd csak 17 évesen kezdem! :D
De akkor mi lesz az iskolával,kirugnak,vagy megbuktatnak,vagy mi?? :D
Tudod hány modell fut be Magyarországon... kb annyi amennyiről lehet hallani. Szóval szerintem nem lesz ezzel gondod, sőt munkád sem nagyon. Megélni meg nem lehet modellkedésből, szóval először is járd ki az iskolát.
Ha neked a modellkedés fontosabb az iskolánál akkor nagy gondok vannak a fejedben. Modellnek ész is kell, aki külföldre megy annak kb 3 nyelven illik tudni folyékonyan beszélni is. Meg persze lehetsz magántanuló, ha van rá jó okod és engedélyezik, meg a szüleidnek van elég pénze magántanárokra.
2014. júl. 12. 17:52
Nem akarlak el keseríteni, de a modellkedést 13-14 évesen kezdik, nagyon ritkán vesznek fel új arcokat 17évesen:P
2014. júl. 12. 17:54
Igaza van a 3-as válaszolónak, 10 ezerből 1 magyar modell fut be külföldön, szóval nyugodtan kezdd el a modellkedést, ha akarod, nem sok esély van rá, hogy a tanulásodat veszélyezteti majd:D
2014. júl. 12. 17:56
6/13 A kérdező kommentje:
És ha nem veszek fel magán tanárt,és nem tanulok :D :D :D Abból nagy baj lenne?
Igen..mert modellként nagy eséllyel nem fogsz befutni, viszont érettségid is diplomád sem lesz, így rendes munkát se nagyon találsz majd.
2014. júl. 12. 18:14
Te jo eg mekkora hulyesegeket beszeltek. Tudod hany sikeres magyar modell van kulfoldon?? Nem,nem tudod mert te nem ertesz ehhez szoval maradj csendben. 15-18eves gimis lanyok tobb szazezres/millios fizeteseket hoznak haza,ok mar befutottak (visage,attractive,vm modellek stb)csak mert te nem hallasz roluk nem jelenti azt h nem is leteznek. Nekik kb 90%uk magantanulo,siman megoldhato es nem am ilyen 2es tanulok,hanem nekik altalaban javul az atlaguk mert sajat tempojuk szerint tanulnak es csak neki egy tanar elmagyarazza. Mint mikor kulon tanarhoz mesz,azt is jobban megerted mintha egy teremben ulnel ahol 30an uvoltoznek. Es nem kell 3fele nyelven tudnod ez hulyeseg. Az alap az angol,de azt meg kell tanulnod mielott kimesz es ott mar rad ragad a nyelv. Es van egy csomo ismerosom aki egyetemre jar a modellkedes mellett,itthon is vagy van aki londonban. Ez a magantanulo dolog olyan mint az egyetem,ott is egyedul kell tanulnod. Annyit mondanek hogy aki nem ert ehhez ne szoljo. Bele.
2014. júl. 12. 20:30
Szia!:) ugyanazt tudom irni, mint az előttem levo! Tény, hogy általában 19 eves korig vesznek fel modelleket, én azt ajánlom, hogy minél hamarabb jelentkezz!! Nincs veszítenivalód! A modellek 90%-a magántanuló, általában az ő átlag uj jobb szokott lenni, mert igy előre tudjak, hogy mikor kell dogát írni, saját tempóban készülhetnek fel. Nagyon sok sikeres magyar modell van, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy világhírűek, hanem, hogy akar 2 hónapos külföldi munkával haza hoznak milliókat! Vigyázz arra, hogy melyik ügynökséghez jelentkezel! Nyugodtan irj, ha van kérdésed! 14/L
2014. júl. 13. 21:22
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as és 9-es!
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat! ;) Ti vagytok a legmegértőbbek velem! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések: