Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Maverick Agency ügynökségrol...

Maverick Agency ügynökségrol vélemény?

Figyelt kérdés

Hány százalékkal dolgoznak?

Fizetni kell nekik valamit?

2014. júl. 12. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Szia:) Nem hallottam még erről az ügynökségről, ami ugye nem túl bíztató...Ha modellkedni szeretnél az alábbi ügynökségeknél próbálkozz: VM, ICON, Visage, Attractive:) Ezeknél az ügynökségeknél nem kell semmit se fizetned, mert olyan csak kamu ügynökségeknél van. Szóval szerintem az általad említett ügynökségnél ne is próbálkozz:) Ha szeretnél még valamit tudni, akkor nyugodtam írj privátban:))

14/L

2014. júl. 12. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző válaszoló! Az, hogy te nem hallottál róla, még nem jelent semmit. Én azt tudom az ügynökségről hogy viszonylag új, kevés a lány, van munka. Múltkor az ELLE-be is benne volt a modelljük, Kulcsár Kitti. Inkább külföldi munkák, de idehaza is dolgoznak a lányok.
2014. júl. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!