Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nagyon vastag a combom, mit...

Nagyon vastag a combom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden másnap csinálj gyakorlatokat,pár hónap és tetszeni fogsz magadnak :), nekem legalábbis bejött.
2014. júl. 11. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
milyen gyakorlatokat? mennyivel lett vékonyabb? :)
2014. júl. 11. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott: Mitől vastag?

Hájas? Akkor diéta + mozgás.

Izmos? Akkor örülj.

Széles, vastag csontozat? Azzal nincs mit tenni.

2014. júl. 11. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem így is tetszel
2014. júl. 11. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Guggolás pl. Állj kis terpeszbe, a lábfejek olyan távolságra legyenek egymástól, mint a vállaid. Elöl, a mellkas előtt kulcsold össze a kezed, a könyököd a hasadhoz érjen. Vagy Állj újra vállszélességű terpeszbe, tedd csípőre a kezed, majd az egyik lábaddal lépj ki jó előre. A hátul maradt lábad térdét közelítsd a talajhoz, de ne térdelj le. ezek nekem hatásosak voltak :) 1. válaszoló voltam.
2014. júl. 11. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előzőleg írt gyakorlatok jók, csak csinálj belőlük sokat. Néhány 15-20 ismétléses sorozatot, szép lassan. Két másodperc le, két másodperc fel. Csináld kitartóan, és pár hónap alatt ha a méretén nem is biztos, hogy sok változás lesz, az alakja jobb lesz.
2014. júl. 11. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
én a guggolást nem preferálom mert attól csak az izomzat nő,és ha van fölötte háj akkor még vastagabbnak látszik (kinek inge ne vegye magára de nálam ez tapasztalat) ami hatásos,és szerintem mindenkinél,az a lassú kocogás. futhatsz úgy is hogy egy gyalogos lehagy,csak fuss megállás nélkül az a lényeg. kb 30percig,és ezt mindig emeld
2014. júl. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!