11 évesen lehetek gyerekmodell?
Barna szem.
Barna félhosszú haj.
37 kilogramm.
148 centiméter magas vagyok.
Már nagyon régóta szeretnék az lenni.
Szeretem ha fotóznak.
Anyukámnak csak egyszer említettem,de szerinte még nagyon fiatal vagyok.
Néztem is erről oldalakat.
Találtam is egy jót.
Csak az meg Fehérváron van.
Oda természetesen el tudnék utazni,mert a mama elvinne.
Én meg nem szeretnék egész életemben gyári dolgozó lenni,hanem fel szeretnék építeni egy karriert.
Még egy kérdés:Hogyan tudnám elmondani a szüleimnek,hogy ez nekem nagyon fontos,és már most el szeretném kezdeni?
Képet nem küldök.
11/L
Modellkedésből nem lehet megélni, ha karriert akarsz tanulj, járj egyetemre, és lesz jó munkád, jó fizetésed majd.
A modellkedés nem egy jó buli, munkának sem jó és nem abból áll hogy fotóznak fél óráig aztán dől a pénz. Főleg hogy eleinte rengeteg pénzedbe kerül, mert utazgatni kell összevissza meg ruhákat venni, fodrász, kozmetikus, stb, szerintem a szüleid is tudják ezt, ezért nem is akarják.
Na meg a legtöbb modell drogozik, vagy egyéb önpusztító dolgokat művel, hogy minél vékonyabb legyen. Ez a szakma a legundorítóbb mind közül.
Legyen eszed és valami értelmesebbel foglalkozz.
Köszi a választ!
Igen,erre már én is gondoltam,hogy sok modell abba hal bele,hogy koplal,de én nem lennék olyan.
Meg természetesen nem csak modell akarok lenni,hanem mellette egy rendes munkám is lenne.
Mondjuk tévébemondó.
Jò neki.
Ùgy meg lehet élni,ha nem csak hobbiszinten csinálja az ember,hanem szerződéssel.
Hát te mindenképpen szerepelni szeretnél? :)
Én is de küldj képet megmondom esélyes e mert én már voltam ilyeneknél és vannak "elvárások".Amúgy ha nagyon akarod sikerülhet,anyudákéknak pedig sokszor beszélj róla
Oké,köszi,de elmondod,hogy te hány éves vagy?
Meg hogy fiú-e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!