Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 11 évesen lehetek gyerekmodell?

11 évesen lehetek gyerekmodell?

Figyelt kérdés

Barna szem.

Barna félhosszú haj.

37 kilogramm.

148 centiméter magas vagyok.

Már nagyon régóta szeretnék az lenni.

Szeretem ha fotóznak.

Anyukámnak csak egyszer említettem,de szerinte még nagyon fiatal vagyok.

Néztem is erről oldalakat.

Találtam is egy jót.

Csak az meg Fehérváron van.

Oda természetesen el tudnék utazni,mert a mama elvinne.

Én meg nem szeretnék egész életemben gyári dolgozó lenni,hanem fel szeretnék építeni egy karriert.

Még egy kérdés:Hogyan tudnám elmondani a szüleimnek,hogy ez nekem nagyon fontos,és már most el szeretném kezdeni?

Képet nem küldök.

11/L

2014. jún. 7. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Modellkedésből nem lehet megélni, ha karriert akarsz tanulj, járj egyetemre, és lesz jó munkád, jó fizetésed majd.

A modellkedés nem egy jó buli, munkának sem jó és nem abból áll hogy fotóznak fél óráig aztán dől a pénz. Főleg hogy eleinte rengeteg pénzedbe kerül, mert utazgatni kell összevissza meg ruhákat venni, fodrász, kozmetikus, stb, szerintem a szüleid is tudják ezt, ezért nem is akarják.

Na meg a legtöbb modell drogozik, vagy egyéb önpusztító dolgokat művel, hogy minél vékonyabb legyen. Ez a szakma a legundorítóbb mind közül.

Legyen eszed és valami értelmesebbel foglalkozz.

2014. jún. 7. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen,erre már én is gondoltam,hogy sok modell abba hal bele,hogy koplal,de én nem lennék olyan.

Meg természetesen nem csak modell akarok lenni,hanem mellette egy rendes munkám is lenne.

Mondjuk tévébemondó.

2014. jún. 7. 14:51
 3/10 Zoé970 válasza:
Valóban 1 évet talán még várnod kéne,de az nem olyan halálosan sok.Utána beszélj a szüleidről,hogy ez tényleg fontos és hogy vártál még 1 évet csak azért,hogy bebizonyítsd te tényleg akarod.Nálam mindig beválik. :)
2014. jún. 8. 20:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.:)
2014. jún. 8. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne belőle megélni?Azt ugye tudod,hogy ilyen komolyabb fotózásokból milliók jönnek?!Anyám is ismer olyanokat,akiknek a lányuk 12 évesen milliomos és Amerikába is járkál azthiszem...
2014. jún. 10. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Jò neki.

Ùgy meg lehet élni,ha nem csak hobbiszinten csinálja az ember,hanem szerződéssel.

2014. jún. 11. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha modell szeretnél lenni, és majd nem jársz gimibe meg egyetemre,na az nagyon rossz döntés lenne! De hogyha tényleg karriert szeretnél a modellkedésből,azért nagyon meg kell dolgozni: sok pénzt kaphatsz, viszont, ha majd egy kicsi nagyobb leszel, meg kell majd hányatni magad...stb.
2014. jún. 16. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát te mindenképpen szerepelni szeretnél? :)

Én is de küldj képet megmondom esélyes e mert én már voltam ilyeneknél és vannak "elvárások".Amúgy ha nagyon akarod sikerülhet,anyudákéknak pedig sokszor beszélj róla

2014. aug. 18. 14:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Oké,köszi,de elmondod,hogy te hány éves vagy?

Meg hogy fiú-e vagy lány.

2014. aug. 21. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Sikerült meggyőzni a szüleidet? :) Ha nem, és még mindig modellkedni szeretnél, egy tipp; Olvass alaposan utána a szakma előnyeinek és hátoldalainak, a jó és a kamu modellügynökségekről, stb., és beszélj róla a szüleidnek! Én is ezt a módszert alkalmazom. De ami a legfontosabb, mondd a szüleidnek, hogy a modellkedés mellett a tanulás is fontos számodra, és tanulj jól, hogy el is higyjék. :D Nekem legalábbis bevált.
2015. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!