Hogyan legyek modell?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindjart 15 eves leszek es ki szeretnem probalni magamat a modellkedesben. A szuleim nem tudjak hogy ezt szeretnem, mert felek nekik elmondani, nincs eleg onbizalmam hozza. Tudom, hogy a modelleknek kell hogy legyen onbizalmuk, de nekem meg ebben fejlodnom kell. A facebookon tobb "modellugynokseg" is irt de nem bizom meg bennuk. 166cm es 50 kilo vagyok hosszu a labam. Remelem tudtok nekem segiteni.:)2014. ápr. 15. 13:55
1/6 anonim válasza:
Sehogy. A szüleid előtt se mered felvállalni, akkor máshol se fogod. Kegyetlen, de ez az igazság.
Másrészt túl alacsony is vagy, a korod miatt talán 1-2 centit még elnéznek, de 170 centi alatt felesleges próbálkozni. Csak pénzzel fognak lehúzni, de modell az életben nem leszel.
2/6 anonim válasza:
Modellnek kicsi vagy, nőni már nem sokat fogsz (már ha fogsz egyáltalán), inkább találj valami értelmesebb elfoglaltságot!
3/6 anonim válasza:
Sehogy. EGyébként sem egy kifizetődő munka.
4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a fotómodellek lehetnek alacsonyabbak is, mert ugye ott nem látszik a magassag.
2014. ápr. 15. 14:56
5/6 anonim válasza:
De olyan nem létezik, hogy fotómodell. Aki vállal téged, mint "fotómodell" az pénzt fog kérni a képekért, ergo csak lehúzni akar, bárhogy is nézel ki. Ez van.
6/6 anonim válasza:
Behülyítettek Facebook-on, ne higgy nekik, lehúzás. Tanulj mellé valamit, amiben jó vagy és a kettő együtt (szépség + a másik) eladható lesz (éneklés, tánc, stb.). Modellszakma 174 cm fölött indul, az alacsonyabb lányokból annyi van mint égen a csillag, és ezekből 1-1 juthat tovább. Esélytelen így. 15-20 lányt ismerek, aki "fotómodell", bármelyik boldogan jönne fotózásra, egy vasat sem kell fizetnem nekik. Egy ilyen sorba akarsz beállni, 21.-nek? Ne csináld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!