11 évesen lehetek modell?
Figyelt kérdés
Sziasztok 11 éves lány vagyok ,
155cm
32.4kg
barna szem
barna göndör haj,
linkelek képet privátban de csak tini lányoknak.köszi
2014. márc. 17. 11:22
21/25 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Egyébként írtad, hogy képet csak tinilányoknak küldesz. Honnan tudod, hogy ki tényleg tinilány, és ki az, aki annak adja ki magát?
22/25 anonim válasza:
én nem ajánlom, hogy modellkedj, mert egyik osztálytársam is az volt. 6 évesen kezdte, és mára már tökre elszállt magától, tök gyönyörűnek hiszi magát, és akkora az arca, mint Afrika. Az ilyen munkákban a fiatal lányok (mint te) meg tudnak változni. Ráadásul ez az osztálytársam nagyon buta is. Az meg a másik, hogy sok ember, a modelleket lenézik. de a részleteket elolvashatod itt. nekem nagyon tetszett:
24/25 anonim válasza:
Én nem nagyon ajánlom ezt a mondellkedést..barátnőm volt fotómodell vagy mi még kiskorában ilyen 9-10 évesen telenyomták sminkkel az arcát és hát most képzelheted hogy néz ki..
14/l
25/25 anonim válasza:
És mi lenne a modellügynökséged?? A retrica?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!