Hipszterlány kérdése:
Lehetek modell?
Figyelt kérdés
14éves vagyok 165cm 40-42kg szökés-barna a hajam eredeti göndör (vasalom) kékes-zöld a szemem , nem kifutó modell szeretnék lenni hanem ilyen marketinges (fótó modell vagy ruha modell) a mellem 80/B (le irom ha számít)2013. nov. 20. 17:20
1/8 anonim válasza:
én is leírhatom, hogy nézek ki, meg milyen a hajam, de ahhoz látni kéne egyben, hogy mutatsz
Gondolom még nőni fogsz, mert az kell hozzá.
Egy modellügynökséget kérdezz meg, h szerződtetnének e, és rajtuk múlik.
2/8 anonim válasza:
Szerinted kép nélkül ezt ki tudja megmondani?Ezekkel a tulajdonságokkal lehetsz gyönyörű,de lehetsz bányarém is.És még ha nagyon szép vagy,az se jelenti az,hogy lehetsz modell.A képeken kell jól mutatni,és meg kell tanulni pózolni.
3/8 anonim válasza:
Ebből kb semmit nem tudtunk meg rólad azon kívül hogy pont úgy nézel ki mint minden második lány.
Egy modellnek a legfontosabb a karakteres egyedi arc, szép sportos, formás vékony test, természetesség. Még a vasalt haj sem nyerő, mert a hajvasaló tönkreteszi a hajat, ronda lesz tőle.
4/8 Bratilla válasza:
14 éves vagy és 165 cm. Nem tudom, mennyit fogsz még nőni, de valószínűleg nem eleget, hogy igazán "szakmába" illő legyél. Ha viszont tényleg csak ilyen kis fotómodell akarsz lenni, akkor lehet esélyed, de csak ha van benned valami tényleg különleges. De túl nagy reményeket nem érdemes hozzá fűznöd.
5/8 Bratilla válasza:
A válaszom vége lemaradt. Ez az utolsó modnatot úgy értettem, hogy semmiképp ne úgy képzeld el, mint sok korodbeli, hogy majd ilyen-meg olyan sikeresek lesztek, menő divatlapok és magazinok fognak fotózgatni. A későbbi megélhetésedet se erre alapozd. De ha tényleg szeretnéd, akkor meg kell próbálnod, aztán ki tudja :)
6/8 anonim válasza:
Ez azért nem így van hogy csak fotómodell akarsz lenni, azokra a képekre is magas lányokat várnak.. És minimum 170 cmnek kell lenned de az is a nagyon minimum.
7/8 anonim válasza:
nincsen olyan hogy "fotómodell"
de igen lehetsz - ha nősz még + 10 cm-t
8/8 anonim válasza:
küldj,képet így nem annyira lehet eldönteni...de szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!