11 évesen lehetek modell?
Figyelt kérdés
Sziasztok 11 éves lány vagyok ,
155cm
32.4kg
barna szem
barna göndör haj,
linkelek képet privátban de csak tini lányoknak.köszi
2014. márc. 17. 11:22
1/25 anonim válasza:
Én lebeszélnélek a modellkedésről. Nem egy veszélytelen szakma.
2/25 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2014. márc. 17. 11:28
3/25 A kérdező kommentje:
Ja és nem magyarországon lakok,és jó angolom van
2014. márc. 17. 11:36
4/25 anonim válasza:
A modelleknek nincs gyerekkoruk. Nagy a hajtás és az egészséged is rámehet.
5/25 A kérdező kommentje:
UHH,már értem hogy mire gondolt az első komizó,nagyon sok model anoreksziás lesz.......
2014. márc. 17. 11:39
6/25 anonim válasza:
Ha kifutómodell akarsz lenni, akkor 155 cm-rel nem nagyon. Esetleg később, de még nőnöd kell és még túl fiatal is vagy ehhez a szakmához. Fotómodell lehetsz, ha különleges arcod van, de az esélyeid függenek attól is, hogy melyik országban élsz.
7/25 anonim válasza:
11 évesen még inkább matricagyűjtéssel foglalkozz.
8/25 anonim válasza:
Első vagyok Megint. Igen, anorexiás is lehet, és idegileg is tönkremehetsz.
9/25 anonim válasza:
11 évesen gyerekmodell lehetsz csak, de ez pénzbe kerül, sok idő is kell, szülő mindig veled kell menjen mindenhova, munka mellett tuti nem vállalnak be ilyet, mert nincs rá idejük.
Amúgy a modellkedés munka, nem szórakoztató dolog, egy fotózás fél napig is eltarthat, nehéz, megterhelő, sokszor megalázó ahogy parancsolgatnak a modellnek mintha egy betanított kutya lenne... nem éri meg.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszi,igen fotómodelkedésre gondoltam. Amúgy Írországban lakok,csak mostanába az a rossz hogy egy fotózáson még 1 három évest is agyon sminkelnek,én csak tánc versenyen szokta 1 pici sminket hordani
2014. márc. 17. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!