Anna126 kérdése:
Hülyén néz ki magas lányon magassarkú?
Figyelt kérdés
Elég magas vagyok már most(173 cm) és még bőven növésben vagyok! Nagyon szeretem a magassarkúkat de ha felveszek egyet akkor duplán a kortársaim fölé magasodok. :( szerintetek nagyon gáz ha egy magas lány magassarkút hord?2014. márc. 15. 16:15
1/6 anonim válasza:
Az nagyobb "gáz", hogy annak ellenére hordasz magassarkút, hogy még növésben lévő kislány vagy.
Csak akkor szabadna, ha már nagyjából megállt a magasságod, mert így sokkal nagyobb az esélye, hogy később láb- és gerincproblémáid lesznek és emiatt felnőttként csak messziről nézheted majd a magassarkúakat.
2/6 anonim válasza:
Nem gáz. De néha elég furán tudnak benne kinézni a magas lányok, legalábbis ha pálcikalábuk van.
3/6 anonim válasza:
mekkora a legmagasabb cipőd? hány éves amúgy?
4/6 anonim válasza:
Én ha tinikoromban legalább 168-170 cm-re nőttem volna, sohasem hordtam volna magassarkút, legalábbis ritkán. Én mivel kicsi voltam 161, már 15 évesen elkezdtem kényelmes, de 7-8 centis sarkakon járni. Mindig. Télen-nyáron. Most 30 vagyok, igaz 164cm-re nőttem, de kb. 4 éve semmilyen magassarkú cipőt nem tudok felvenni!!! Van egy olyan csontdeformitásom, hogy csak laposat tudok felvenni. Úgyhogy gondolkodj el ezen... 173 centisen nem kell magas sarok, így is pont elég magas vagy. Kár el*aszni a lábadat a semmiért.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat es a korom nem publikus de a piszkalodoknak mondom hogy ezt foleg a jovore nezve kerdezem mert akkor is magas leszek:) es utolso koszonom a jo tanacsot! remelem rendbe jossz!:€
2014. márc. 17. 21:52
6/6 A kérdező kommentje:
:)*
2014. márc. 17. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!