Van itt olyan amatőr fotós aki szeretne gyakorolni?
170cm magas, 18 éves lány vagyok, hajam fenékig ér, 50 valahány kiló vagyok, nem mérem, mert nem vonz a modellszakma és imádok zabálni. :D
De azért egy amatőr lencséje előtt szívesen kipróbálnám magam! Szívesen fotózkodnék a természetben, a napsütésben, a tavaszi erdőben, vagy egy nagy mezőn, árkon, bokron!
Fizetni sajnos nem tudok érte, szegény vagyok mint a templom egere (ezért az öltözékem is hiányos lesz, haha)!
Na jó, nem :P
De ha szeretnéd kipróbálni magad ember-fotózásban Budapest környékén, és egy jó hangulatú, vidám leányzóra vágysz fancsali képű, nyafogós, piszkafalábú modellek helyett (tisztelet a kivételnek!), akkor akár meg is dobhatnál egy privát üzivel! :)
Köszi
Tehát nem szeretnél modellkedni, csak szeretnél magadról fotókat és nincs senki amatőr lelkes fotós a környezetedben/baráti körödben? Elég hihetetlenül hangzik. Azért kérdem mert egy ismerőssel szemben könyebben felenged az ember mint egy vadidegennel, bár te elég közvetlennek tűnsz, így lehet ez nem probléma. A természet jó választásnak tűnik, mert ha van elég fény akkor már rossz minőségű képeket nem lehet készíteni még egy 100 éves technikával se.
Viszont a hivatásos fotósok és a félprofik munkája már nem fejeződik be az exponálással hanem komoly utómunkát is végeznek a képeken. Ezt egy amatőr nem biztos hogy el tudja végezni, ami miatt a fényképek láttán hiányérzeted marad és elégedetlen leszel.
Egyvalaki jelentkezett :D
Szerintem mindenki azt hiszi, hogy dagi vagyok az "imádok zabálni" miatt, na mindegy. :-)
Igen, szeretnék néhány fotót, illetve tele vagyok megvalósítatlan elképzelésekkel fotók terén, és így én is jól járnék, meg valaki tudna gyakorolni is.
Azért köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!