Icon, VM vagy Attractive?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb? Minél több választ, ha lehet!:) Köszönööm2014. febr. 28. 17:33
1/4 anonim válasza:
Mind a három ügynökség nagyon jó, ha jelentkeznél, add be mindhez a jelentkezést, és ha többhöz is behívnak, akkor menj el több castingra is, majd ott pedig eldöntöd, hogy melyik ügynöksége az ügynöke a legszimpatikusabb :)
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, ki az az állat aki itt folyton ezt a három ügynökséget reklámozza. Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy ugyanaz a tulaj....
Ha kezdő vagy,kezd egy kis ügynökségnél ahol ki tudod próbálni magad, általában tök ingyen kapsz mindent.
Utána ők segítenek bejutni nemzetközi szintre, a fenti három nélkül is...
3/4 A kérdező kommentje:
:DDDD hát nem én! tényleg érdekelt, mivel mind a három behívott, az iconosoknál voltam, nagyon szimpatikusak. amúgy meg a kis ügynökségek lehet, hogy bejuttatnak ezekhez, de az nem igaz, hogy ingyen csinálják.. de azért köszönöm:D
2014. márc. 1. 23:16
4/4 anonim válasza:
Kedves Kettes!
A "kis ügynökségek" nem kezdők, hanem alkalmatlan wannabe-modellek számára létesültek. Mondj nekem egyetlen ismert magyar modellt, aki nem a VM -mel, az ICON -nal, a Visage -dzsel vagy az Attractive -val áll szerződésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!