Visage, Icon és Attractive Modellügynökségek közül melyik a legjobb? (lehetőleg olyan válaszoljon, aki valamelyik csapat tagja volt)
Csak az attractive-ról tudok véleményt mondani..
KERÜLD EL!!!!!!!!!!
Ha megnézed a honlapjukat, láthatod, hogy nem nagyon változnak a képek, tehát a lányok valószinű nem igazán kapnak munkát..
A saját tapasztalataim szerint, hihetetlenül lekezőek és arrogánsak, és ha nem vagy TÖKÉLETES, akkor nem vesznek fel..Pl Náluk nincs olyan,hogy valakinek 61 cm a dereka, a maximum a 60 és punktum..
Szerintem biztosan sokat dolgoznak az attractive-os modellek, mivel nagyon is friss képek vannak fent a weboldalon. Ezek a lányok például a mostani marie claire-ben pózolnak /itt van a kezemben az újság!/:
Ő pedig a 15 éves szuper modelljük:
Hogy milyen kritériumok alapján veszik fel a lányokat, arról bővebben itt írnak:
Nekem nagyon megbízhatónak tűnnek.
03:04 a weboldaluk alapján nekem is szimpik voltak, de hidd el én a SZEMÉLYES tapasztalataimat osztottam meg.
Amugy meg próba szerencse, soha sem lehet tudni.
Szóval nem vettek fel? :)
Ezt a VM-et én soha nem látom semmilyen jó magazinban, de megnéztem a weboldalukat, az alapján Thaiföldre, vagy Indonéziába talán el is juthatsz velük krikszkrakszos írású katalógusokat csinálni.
Igen, voltam már Japánban, nagyszerű élmény volt, nemsokára utazom megint.
Inkább oda, mint a korházba anorexiával.
Egyébként rengeteg hazai és europai ujságban is vannak vm-es modellek.
És amugy neked van valami közöd az attractivehoz vagy a modellkedéshez, vagy csak mint kivülálló fikázol mindenkit, anélkül hogy lenne bármi tapasztalatod vagy belelátásod ezekbe a dolgokba? Mert ha nincs, akkor jobb ha csendbe maradsz.
A barátnőm ott modellkedik és nincs ott egy anorexiás modell se. Az elmúlt 2 évben annyit keresett náluk, hogy abból most lakást vesz magának. Ezért nem értettem a reakcióidat, persze nem vettek fel az a bajod.
A japán írásjeleket meg elég könnyű megkülönböztetni a thaitól.
Egyébként sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!