Hogy a saját kérdéseddel válaszoljak vissza: te talán egyenként vizsgáltad végig az összes modellt, vagy honnan tudod, hogy nincs köztük anorexiás?
Az meg,hogy a barátnőd modellkedik, még nem jelenti azt, hogy te nagyon benne vagy ebben a világban.Az én barátaim például nem nagyon tudnak semmit, mert nem nagyon szoktam velük erről beszélni..
2011. jún. 21. 21:14
12/25 anonim válasza:
A pasija vagyok és utazom vele nagyon sok helyre, néha én is modellkedem. És találkoztam a háromnegyedével az ottani lányoknak és nem tűnik egyik sem betegnek és ismerem az attractive-os bookereket is, nagyon jó fejek és tisztességesek. Rengeteget köszönhetünk nekik!
2011. jún. 21. 23:18
13/25 anonim válasza:
Kétlem, hogy a barátnőd ott dolgozna.És amugy is annyira kamu szagu amit irsz.Mi az hogy néha te is modellkedsz? Már ez, akkora baromság, hogy csodálkozom, hogy még nem szakadt le a plafon..(kivülállóként persze sokan elhinnék ezt)..Nincs olyan, hogy néha modellkedsz vagy gyakran..Vagy csinálod, vagy nem.
És hogy találkoztál a lányok háromnegyedével? Az ügynökségeken lévő embereknek legtöbbször közük sincs egymáshoz, ha 1-2 modellt ismersz onnan, az már jonak számit..Innentől kezdve a másik álltitásod sem állja meg a helyét.
Amugy meg az első válaszodban még azt irtad marieclaret olvasol...hogy is van ez??
2011. jún. 22. 10:39
14/25 anonim válasza:
Nem jó a fejem a modellkedéshez, csak az alakom. Ezért néha beugrok egy-egy kisebb munkára, ahol nem bánják, hogy nem szupermodell az arcom. A munkám viszont megengedi, hogy utazhassak és ezt össze tudom egyeztetni a barátnőmmel. Marie Claire meg azért van nálam, mert benne van a csajom, te kis hülye! Ja és nyugodtan hidd el, hogy az attractiveban szinte minden modell ismeri a másikat. Ha meg nem hiszed járj utána! :)
2011. jún. 22. 19:07
15/25 anonim válasza:
(179 centi vagyok és 52 kiló körül),...ez betegesen sovány....
2011. jún. 22. 20:22
16/25 anonim válasza:
az attracktive-nál tényleg iszonyú bunkók plussz kicsit el vannak tévedve... de mindegy, akire ők rábólintanak, hogy, jó, gyere, legyél a csapatunk tagja, dolgozzunk együtt, annak tényleg jó sora lesz, de én inkább a visage-t vagy az art models-t ajánlanám.
2011. jún. 24. 16:59
17/25 anonim válasza:
attracite-nél csak ezt Vanesszával foglalkoznak, nem vagyok modell de van köztük pár ismerösöm míg ő neki vannak mindig friss képei a többieknek nincs. Régen nézegettem a VM friss híreket és ott voltak olyanok hogy: átjött az attracitve-tól xy hozzánk és nem csak egyszer láttam. a VM nagyon jó és azért nem nagyon látod magyar újságokban mert nagyon sokan külföldön dolgoznak. ott mindenki kap munkát. különben van ez a royal modell ez is kezd ismert lenni van náluk egy topmodell szepesi melinda...DE szerintem Icon a legjobb Serj zsófi,Palvin Barbi, Adina Forizs ők külföldön nagyon ismertek és ez az ügynökség se vann magyar lapokba talán most a híres modelljeik te a többi tag mind külföldi címlapokon szerepel
2011. júl. 29. 00:41
18/25 anonim válasza:
Aki dolgozott a VM nél vagy az Art nál az nem tudja hogy esetleg félvérek vagy ázsiaiak is jelentkezhetnének oda?
2011. júl. 29. 00:54
19/25 anonim válasza:
Azért van még a Vaneszán kívül más sikeres modell is az attraktívnál:
Icon is nagyon jó! Palvin, Srej, Adina. Visage-nál Mihalik Enikő.
2011. júl. 30. 01:09
20/25 anonim válasza:
nekem több ismerősöm is van az attractive-nál és mindenek folyamatosan van munkája bel-és külföldön is egyaránt. És mi az hogy bunkók? Ismerik a nemzetközi trendeket, hogy milyen lányokat keresnek és ezekhez igazodnak. Ha ezeknek nem felelsz meg akkor így jártál. Ez nem bunkóság hanem üzlet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!