Van itt olyan valaki akinek az alábbi modellügynökségekkel kapcsolatban van tapasztalata? Esetleg másokkal?
Figyelt kérdés
Visage, Icon, Valentine, Attractive, Art Models. Állítólag ezek a legjobb hazai ügynökségek. Van közületek olyan, aki bement hozzájuk beszélgetni? Milyen elvárásaik vannak, milyen volt a benyomásotok?2013. márc. 19. 16:26
1/6 anonim válasza:
Az elvárások fent vannak a honlapon, de akár e-mailben is megkérdezheted. Én jelentkeztem a Valentinehez, de nem tudom, hogy érdemes-e elmenni.
2/6 Aurora117 válasza:
Nekem az attractiveokkal van kapcsolatom, és nagyon jók. Tudsz küldeni magadról képet priviben?
3/6 anonim válasza:
Aurora117 12 évesen lehet oda menni vagy nem?
4/6 Aurora117 válasza:
12 évesen szerintem korai elkezdeni, nekem azt mondták tegyem le az érettségit és akkor kezdjek modellkedni.
5/6 anonim válasza:
Art Models: egy szóval, sz*r... Ne is próbáld azoknál, a többi amúgy szerintem nagyon jó! Főleg az Icon és a Visage. SzVSz :) Sok sikert! :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó biztos nincs a szakmában.
Az Art, VM, Attractive, Visage mind top ügynökségek, akik kapcsolatban vannak profi fotosokkal, a modelljeik nagy márkák kampányaiban szerepelnek, a divatheteken(London, Párizs, Milánó, New York) is rendszeresen képviselteti magát az összes fennt említett ügynökség.
Mindegyiknek megvannak a kapcsolatai hogy sokra vidd ha bekerülsz és elég kitartó vagy.
Icon-t azért nem ajánlom mert mára eléggé leromlott, túl sok lányt vesznek fel, nem nagy dolog bekerülni, és utána ha csak nem vagy nagyon különleges nem foglalkoznak a karriered építésével. De egyébként nekik is elég jók az eredményeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!