A modelleknek hogy lehet nagy mellük, ha vékonyak?
attól hogy te modell vagy (és kibszottul nagyképű) ne hidd, hogy bármivel is több vagy nálunk, vagy pl csak nálam. vagy a te szemléletedben csak az valaki, aki modellkedik? elég sivár lehet a lelki világod, ha így látod. mindjárt elvonulok a sarokba sírni, hogy a műszaki diplomámmal és igen magas intelligencia hányadosommal, valamint ha már mindenki a magassági adatokkal jön, akkor a 178 centimmel, magánvállalkozóként egy senki vagyok.
24/n
Azt még értem, hogy szétcsaptok egy sikeres modellt, mert sajnos az irigység népbetegség, szerintem nagyon is normális válaszokat adott. Fotózásokon sok az alacsonyabb, de szép arcú lány.
Az viszont ködös, hogy Ti utcára sem mentek, strandra sem jártok? Csak a netről éltek :-)??? Rengeteg fiatal lány van, aki nagyon vékony és kifejezetten normális vagy nagyobb mellük van, ez egy adottság, így születtek. Egyik sem Photoshop (ha épp mellettem fekszik a strandon), a műtött mell azért nálunk 15-16 éves korban még ritka, az öltözékből is látszik, hogy a kislánynak sosem lenne műtétre pénze. Jópár ilyen lányt ismertem személyesen én is, törékenyek voltak (gondolom jóval 50kg alatt) és más területen pedig igen erősek, miközben garantáltan nem volt műtve egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!