Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modelleknek hogy lehet nagy...

A modelleknek hogy lehet nagy mellük, ha vékonyak?

Figyelt kérdés
Csak mert én vékony vagyok és akkora a mellem, mint egy 4-es általános iskolás gyereknek. És a pushup-os melltartókba is kell azért valami.

2014. febr. 28. 15:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes...én hogy értem el ennyit akkor? Ha szeretnél modellkedni,hidd el hogy tudnál,hisz énis tudok;) írj privatban küldöm a linket,és az ügynökségem oldalát is ;) hiszen három éve csinálom már és sehol nem kötöttek bele a magasságomba ..érdekes:D
2014. febr. 28. 21:17
 22/34 anonim ***** válasza:
10%
Sose értettem miért kell magasnak lenniük a modelleknek? Nekem sokkal jobban tetszenek az alacsony lányok. Azt meg még annyira se értettem, miért kell annyira durván vékonynak lenniük...
2014. febr. 28. 21:35
 23/34 anonim ***** válasza:
Írtam privátot. :)
2014. febr. 28. 21:40
 24/34 anonim ***** válasza:
83%

attól hogy te modell vagy (és kibszottul nagyképű) ne hidd, hogy bármivel is több vagy nálunk, vagy pl csak nálam. vagy a te szemléletedben csak az valaki, aki modellkedik? elég sivár lehet a lelki világod, ha így látod. mindjárt elvonulok a sarokba sírni, hogy a műszaki diplomámmal és igen magas intelligencia hányadosommal, valamint ha már mindenki a magassági adatokkal jön, akkor a 178 centimmel, magánvállalkozóként egy senki vagyok.

24/n

2014. febr. 28. 21:57
 25/34 anonim ***** válasza:
49%
Amit a képeken látsz nem push-up, hanem photoshop... ennyi.
2014. febr. 28. 22:21
 26/34 anonim ***** válasza:
8%

Azt még értem, hogy szétcsaptok egy sikeres modellt, mert sajnos az irigység népbetegség, szerintem nagyon is normális válaszokat adott. Fotózásokon sok az alacsonyabb, de szép arcú lány.

Az viszont ködös, hogy Ti utcára sem mentek, strandra sem jártok? Csak a netről éltek :-)??? Rengeteg fiatal lány van, aki nagyon vékony és kifejezetten normális vagy nagyobb mellük van, ez egy adottság, így születtek. Egyik sem Photoshop (ha épp mellettem fekszik a strandon), a műtött mell azért nálunk 15-16 éves korban még ritka, az öltözékből is látszik, hogy a kislánynak sosem lenne műtétre pénze. Jópár ilyen lányt ismertem személyesen én is, törékenyek voltak (gondolom jóval 50kg alatt) és más területen pedig igen erősek, miközben garantáltan nem volt műtve egyik sem.

2014. márc. 1. 20:53
 27/34 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 165 cm-es """"modell"""! :) Tudom,hogy ez bántó lesz,de rólad legelőször ez jutott eszembe,nem az amit te állítasz magadról:1 eurós qva.
2014. márc. 2. 08:15
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
K..va inkább te lehetnél drága névtelen irigyem:)
2014. márc. 2. 11:40
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért gondolja egyből mindenki azt, hogy ha valaki rossz véleménnyel van egy másik emberről, akkor az kizárólag azért lehet, mert irigy rá. Ez akkora primitívség. Lehet valaki unszimpatikus anélkül, hogy irigyelnénk bármely tulajdonságát. Én nem vagyok irigy egy modellre, még ha sikeres, akkor sem. Én is lehettem volna modell, ha érdekelt volna a szakma (178 cm magas és vékony vagyok, arcom is szép), de inkább műszaki/mérnöki végzettséget szereztem, mert engem ez érdekel. Nem hiszem, hogy csak az számít sikernek, ha valakit fotóznak orrba-szájba. ÉS azért valljuk be, attól mert még valaki modell, még azt sem jelenti feltétlen, hogy szép. Nagyon sok szép nő mászkál az utcán, akik nem modellek, úgyhogy attól még nem kellene azt hinni, kedve "modell", hogy bárki is irigy rád. Miért lennénk? Szimplán azért "szedünk szét", mert roppant beképzelt stílusban toltad itt a hozzászólásaidat, amivel nem irigységet, hanem unszimpátiát váltottál ki belőlünk.
2014. márc. 2. 13:52
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 165cm modell! Légyszi linkelj már magadról képet,de tudod mit elég lesz a neved is. Modellügynökségeknél 174cm a minimum! Te meg lazán a kis hobbit méreteiddel modell vagy,talán a megyében drágaszágom. És nem,nem az irigység miatt ilyenek veled,hanem,mert hihetetlenül nagy az egód,innen is látszik,hogy csak pattogni jössz ide.:)
2014. márc. 5. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!