Miért kelendőbbek a lányos fiúk modelleknek? A férfiasabbak miért nem kellenek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 22:44
1/10 anonim válasza:
Mert a pszichológia jelen állása szerint azokat a férfiakat tartjuk vonzónak és szimpatikusnak akiknek lányos vonásaik vannak.
2/10 anonim válasza:
férfias=szőrös igénytelen kamionsofőr feeling?
mert akkor azért...
3/10 anonim válasza:
Én fotós vagyok, de úgy látom, hogy a lányos fiúkat fiúként vagy lányként szokták fotózni. Tehát, ha szükség van rá, egy gyönyörű nőt sminkelnek belőle. Én is fotóztam már ilyen "fiút". Ha kell csatolok képeket.
4/10 anonim válasza:
Most ez a divat sajnos. Nekem az jönne be ha nagydarab, izmos, férfias. De a lány modellekről is hiányzik minden nőies jegy.
5/10 anonim válasza:
A bátyám modellkedik, é ugyanúgy be kell vállalnia a nőiesebb melókat is, ha meg akar felelni az elvárásoknak.
Szőrtelenítés alap!
6/10 anonim válasza:
Ilyen férfi modellek kellenének [link] máris nem kapnának nőies munkákat, és nem csak a 16 alattiak csorgathatnák a nyálukat.
7/10 anonim válasza:
A lányos fiúkból sokkal többet tud kihozni a modellszakma.
8/10 anonim válasza:
Mert egyre több a homár meg a leszbi .
9/10 anonim válasza:
#3! Jujjj! Nehogy csatolj...!
Vannak férfias férfi modellek, akik nem lányosak, de kellemesek a vonásaik és e célra optimális az alakjuk.
Pl.: A. Banderas 15 évvel ezelőtt az lehetett volna.
10/10 anonim válasza:
Mert a b#zikat reklámozzák mindenhol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!