Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modelleknek hogy lehet nagy...

A modelleknek hogy lehet nagy mellük, ha vékonyak?

Figyelt kérdés
Csak mert én vékony vagyok és akkora a mellem, mint egy 4-es általános iskolás gyereknek. És a pushup-os melltartókba is kell azért valami.

2014. febr. 28. 15:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kedves modell, én 173 centivel vagyok 48 kiló. Amúgy köszi a válaszokat.
2014. febr. 28. 20:25
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig azt a semmit is felnyomják! Nincs mellük, csak push up.

lásd:

push uppal: [link]

[link]

anélkül:

[link]

[link]

[link]

(modell:Candice Swanepoel)

2014. febr. 28. 20:26
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak fotó,hanem kifutó és divat modell is drága:D
2014. febr. 28. 20:33
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Látszik hogy semmi tapasztalatotok ilyen téren:D nem csak két méter magas lányok lehetnek modellek:D hol éltek? fogadok hogy csak hallotatok dolgokat és az alapján okoskodtok,de soha sem volt dolgotok ilyesmivel:D
2014. febr. 28. 20:35
 15/34 anonim ***** válasza:
58%
Hát figyelj ,szerintem tapasztaltabb vagyok a szakmában mint te, de ha szeretnéd szeretettel várunk egy castingon,ott ,eghallgatnám mit okoskodnál össze:)
2014. febr. 28. 20:37
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
verheted a nyálad arra, hogy "modell" vagy még egy anonim oldalon is, de ettől még senki sem vagy. úgyhogy vegyél vissza az arcodból mert egyszer valaki még át fogja rendezni a stílusod miatt
2014. febr. 28. 20:49
 17/34 anonim ***** válasza:
9%
Úristen, miért kell arra amit a hatos válaszoló írt így reagálni? Ezt a masszív irigységet, hihetetlen...
2014. febr. 28. 20:55
 18/34 anonim ***** válasza:
82%
Megnézem hogy vagy te KIFUTÓ modell,kedves,a 165 centiddel.Névtelenül mindenkinek nagy a pofája.Ennyi erővel én is modell vagyok.Jabocs,cica,nekem még a magasságom is stimmel.174 cm vagyok..Úgyhogy szerintem visszsvehetsz az arcodból,mert felőlem te a római pápa is lehetsz,az én szemembe akkor is senki vagy...:)
2014. febr. 28. 21:00
 19/34 anonim ***** válasza:
5%
Ne irigykedjetek,inkább kezdjetej valamit magatokkal,mert a senkik inkább ti lehetnétek elég sok dolgot elértem,ha lapozgattok esteleg C&A vagy Zara magazint onnan januárba mosolyogtam rátok!:) Tegnap jöttem haza Bécsből ,fotózáson voltam ott.;) Ha problémátok van írjatok privátban és egyeztetünk! ;) Nagy úr az irigyseg szokás mondani ;)
2014. febr. 28. 21:06
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 165 cm-es modell! A VM és az Icon keresett meg engem a képeim alapján, ugyanis minden méretem jó a modellkedéshez, de mindkettő ügynökséget "le kellett mondanom", ugyanis 165 centi vagyok én is. Ettől függetlenül még volt, hogy írtak, hogy mindenképp keressem fel őket, ha a 170-et elérném (nagyon minimum). Franciaországban és Olaszországban a hivatalos elfogadott magasság 175 centi a kifutókon, persze ebből engednek, de 170 alatt még nem fordult meg senki. Linket szívesen elfogadok a Zara és a C&A képeidről, mert a honlapokon bizonyára fent vannak, ha januári katalógusról mosolyogsz ránk.:)
2014. febr. 28. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!