Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit tegyek, ahhoz, hogy olyan...

Mit tegyek, ahhoz, hogy olyan legyek, mint, amilyennek a tükörbe látom magamat?

Figyelt kérdés

eredetileg a tükörbe úgy nézek ki (az arcom), mint egy trópusi modell, amikor tükrözöm az arcom, mint, ahogy eredetileg látnak az emberek, akkor pedig ronda vagyok?

...ez egyre jobbann nyomaszt már....

2014. jan. 16. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért ,mert ha tükrözöd az arcod akkor jobban kijönnek az arcod domborulatai. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, próbáld meg megtalálni azt a sminket, hajat, ami a legjobban áll, és próbáld meg elfogadni magad, biztos szép vagy :) L/23
2014. jan. 16. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? Kíváncsi vagyok milyen az a trópusi modell!
2014. jan. 16. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szokatlan. Magamról szoktam látni fotókat, de múltkor valamihez kellett volna a húgomról egy fotó. Úgy tartotta a fejét hogy jobb lett volna tükrözve, de ahogy megfordítottam a képet olyannyira nem hasonlított rá, hogy le kellett tennem erről az ötletről (pedig ő úgy látja magát a tükörben). Gondolom senkinek nem teljesen szimmetrikus az arca és az apró eltérések is furcsán hatnak megfordítva.
2014. jan. 16. 11:35
 4/5 A kérdező kommentje:

...egyébként 15 éves vagyok és úgy nézek ki kb., mint a barátok köztből a Hanna....

[link]

...vagy, mint a lorde-royals-ban a csaj

http://www.youtube.com/watch?v=nlcIKh6sBtc

...

2014. jan. 16. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:

...köszönöm az eddigi válaszokat, az eltérések durván hathatnak...

...egyébként a "ťrópusi modell"-el csak jellemezni akartam magamat...

2014. jan. 16. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!