Hogyan rejtsem el a striáimat az iskolai vizsgálaton?
1/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy tavaly óta egy csomó új striám lett... Amik még undorítóbbak és mélyebbek :')
Kérd meg az adott suliorvost, hogy utolsónak tegyen be, zárt ajtók mögött.
2013. dec. 9. 18:32
Nyugi nem cikik a striák:) nekem is vannak de azért mert magas vagyok és hirtelen megnyúltam. Annyit tudok ajánlani hogy a dm-ben lehet kapni terhességi csík elleni baby krémet, és elmulassza 1-2hónap alatt. Szinte nem is fognak látszani. Mondom a vizsgálat miatt meg ne aggódj, nálunk szinte mindenkin vannak striák:)
2013. dec. 9. 18:33
csak azt nem értem, hogy ha kövér vagy és ennyire nem bírja a bőröd a húzódást, akkor miért nem teszel ellene?
amúgy meg ez a sulis vizsgálat sztem nem kötelező
2013. dec. 9. 18:35
ne aggódj,nem hiszem hogy azt fogják figyelni,és a legtöbb embernek vannak striái
lassan egy éve sportolok,még is vannak rajtam,ismerek olyat is aki szinte már ropi,de a vádlián végig stirgák vannak
ilyen az élet,ha nősz megjelennek testalkattól függetlenül
kis vígasz:idővel halványodni fognak:)
2013. dec. 9. 18:36
Ezt én sem értem. Itt sirsz hogy dagadt vagy meg striáid vannak. Miért nem kezdessz el sportolni adni magadra egy kicsit hogy ez változzon. Sosem értettem a kövéreket...
2013. dec. 9. 18:40
Tessék sportolni és lefogyni!!Nem itt sírni.Már tavaly se voltál megelégedve magaddal,akkor edzhettél volna,hogy idén jobban nézzél ki,és lefogyjál!
2013. dec. 9. 18:40
8/14 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, csak szimplán feltettem egy kérdést. Aki erre képtelen válaszolni inkább szépen kérem ne írjon.
Egyébként azért nem teszek ellene semmit, mert már 10 éves koromban beletörődtem hogy mindenki utál és magányosan fogok megdögleni, szóval semmi motivációm nincs arra hogy lefogyjak. Amúgy is csak jót teszek a világnak azzal ha 5 év múlva meghalok szívinfarktusban ;)
Csak beleolvastam, meg a "megakarok halni" válaszoldat olvastam el. Hát ez eléggé szomorú, én is sokszor érzem h a k**va anyját mindenkinek. A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni mert nem értek hozzá, de kíváncsi lennék h h lehet ezen túllépni, az efféle dolgokon... Azért remélem h ez meg fog változni.
2013. dec. 9. 18:53
ez a beletörődtem, meg meghalok dolog kicsit ellentétben van azzal, hogy foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad.
2013. dec. 9. 18:59
Kapcsolódó kérdések: