Hogyan rejtsem el a striáimat az iskolai vizsgálaton?
Ember, te hülye vagy! :D A stria gyakorlatilag bárkinél kialakulhat, és gyakorlatilag senkit sem érdekel.
Nem tudok erre mit írni, mert az összeset eltakarni úgysem tudod, ha olyan sok van, de amúgy is hülyeségeken aggódsz. Szerintem másoknak sokkal durvább testi hibáik is lehetnek. Sőt, vannak.
Amúgy akkor most ki elől akarod elrejteni? Mert nem értem.
Előre szólok, hogy hosszú lesz, de ezt a gondolkodásmódot sürgősen abba kell hagynod. Nem szabad a testedre vagy saját magadra ennyire negatívan gondolni, mert sokkal csúnyábbnak fogod magad látni, mint mások, de ez a kisugárzásodra is hatni fog.
Saját tapasztalat: Elég husi vagyok, a második legducibb csaj az osztályban, és az oldalamon, valamint a combom belső részén nekem is vannak striáim, valamint a karomon is találok, bár azok régiek és halványak. Ha megnézed, nagyon sok mindenkinek van, teljesen természetes dolog, a növés velejárója. Nos, nekem a legkisebb bajom ez volt, borzasztóan utáltam a testem, hogy ennyire dagadt vagyok meg ronda. Aztán rájöttem, hogy én ezt meg tudom változtatni. Nem feltétlenül fogyózással meg sportolással, bár elkezdtem mozogni, és élvezem. Hanem egyszerűen odaállok a tükör elé és azt gondolom, hogy "Igenis gyönyörű vagyok, 10-15 kiló plusz ide vagy oda" és egyre kevésbé érdekel, ki mit gondol rólam. Persze alakomnak megfelelően öltözködöm, de odavagyok a szoknyákért meg a ruhákért, és nem fogok a nem tökéletes lábaim miatt lemondani róluk.
Nyilván rövidtávú megoldás, hogy beszélj a suliorvossal, hogy külön vizsgáljon meg, vagy az ofőddel, hogy húzzon ki alóla, és mehess pótló vizsgálatra egyedül. De nem szeretném, hogy ronda/kövér/szerencsétlen jelzőkkel jellemezd magad, és elfogadd, hogy te ilyen vagy, mert nem. :) Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!