Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetnék modell?

Lehetnék modell?

Figyelt kérdés
Sajna csak 162 cm vagyok, viszont nagyon vékony mondhatni szálkás is, szép karakteres arcom van. Egyetlen gond a magasságom, szerintetek még nőhetek, 14/L?

2013. nov. 23. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
14 éves kortól a lányok 99%-a nem nő tovább (még mielőtt valaki jönne kötözködni, annak csak annyit, hogy legyen orvostan hallgató - 4,7-es átlagú mint én és aztán dumáljon-mert volt rá példa na m1) de egyik ismerősöm modellkedik, a modelleknél az alacsony kategória is 169-170 cm, és ők is csak azért lehettek modellek mert olyan gyönyörűek, tehát NEM, egyszerűen nem lesz egyik olyan tisztességes modellügynökség aki vállalna téged, hisz a magasságod miatt a divatcégeknek nem fogsz kelleni, és az a több száz K amit beléd fektettek hiábavaló lenne, mert pl én sem adatnék rá combcsizmát-hercegnő ruhát
2013. nov. 26. 16:01
 12/19 anonim válasza:
100%
Atya Úr Isten!!Na jó inkább nem reagálok semmire,hanem csak neked válaszolok,kedves "kérdező"! Én 170 cm-rel lettem beválogatva modellnek,szerintem azért 8 cm-t még nőhetsz!!!
2013. dec. 1. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
ma mára nagyon vékony lányokat nem engedik kifutóra, éppen azért,mert a társadalomban nagyon sok fiatal fogyni akar(mikor igazából nincs az alakukkal semmi gond, csak a modelleket követik)próbálnak a szakmában nem azt a fűszál, hanem a "normális" alakú lányokat alkalmazni- azt a fajtát ami még egészséges!
2013. dec. 8. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:
én 165 cm-vel fotómodell voltam, mert közölték ekkora magassággal esélyem sincs nemzetközi karrierre. 17L
2014. jan. 25. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
ha olyan kitűnő és okos lennél akkor tudnád, hogy 14 éves kor után NEM nőnek a lányok...istenem...162 cm-rel egyébként sem tudom hogy gondoltad, főleg kép nélkül. valószínűleg úgy nézel ki, mint minden 4. lány, különben már 'felfedeztek' volna
2014. ápr. 16. 12:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetsz, mert ez ismeretségi kérdés is, persze a magasság is fontos, de ha van "protekció", az is sokat nyom a latba, csak az alakot azt kő keményen tartani kell!:) (De szerintem a modellkedés szomorú szakma!:()
2014. ápr. 16. 12:24
 17/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lehet belőled modell. El kell, hogy szomorítsalak sajnos. A modellek minimum magassága 170 és 173 cm. Kb. 1 vagy 2 az százezerből, aki fényes karriert futhat be 170 cm-es magassággal. Emellett nem csak a magasság a fontos, hanem a kisugárzás, egy érdekes arc, és persze hogy alatta(deréknál a +2 cm is belefér) legyél a misztikus 90-60-90 -nek (mell-derék-csípő). Sokan mondják, hogy a fotómodellkedéshez nem kell magasnak lenni. De IGEN. Mostanában nincs külön olyan, hogy fotó és kifutómodell. A piac telített, és neked teljesen univerzálisnak kell kenned. Magasnak és vékonynak. A legideálisabb a 177-178 cm-es magasság. Ehhez a tökéletes csípő 86-87 cm, a tökéletes derék 60-62 cm, a melled pedig minél kisebb, annál szerencsésebb vagy. Remélem, hogy segítettem.
2014. júl. 7. 23:41
 18/19 egybaba ***** válasza:
82%

Ha szép az arcod nem csak ruhamodell lehetsz, hanem pl fotómodell, smink, haj, divatszemüveg modell, stb

Nem kéne leragadni a modell és ruha társításnál... Cupp

2014. júl. 8. 01:36
 19/19 anonim válasza:
Szerintem nem lehetnél mert csúnya vagy
2014. júl. 8. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!