Szerintetek hogy nézek ki? Lenne esélyem a modell szakmában? Mennyi idősnek nézek ki?
Ezek az első fotoim, amit egy fotos készített rólam :) Kíváncsi vagyok mások véleményére :)
Remélem jók a linkek :)
A korod... Olyan 20 és 25 közé tippelnélek.
Az első és harmadik kép jó, a második nagyon-nagyon mű.
Hát talán lenne esélyed modellként, de nem hiszem. Az arcod kifutóra megfelelő, mert tényleg kicsit semmilyen, oda azt keresik. Egyébhez annyira szerintem nem vagy karakteres, hogy befuss. Viszont az alkatod meg nem kifutóra való.
A második képet pedig tuti nem fotós csinálta, ha mégis, akkor nagyon béna és amatőr. És hétköznapra ne menj ki ilyen sminkkel és a pushup melltartót se erőltesd, mert csak úgy nézel ki tőle, mint egy buta liba, aki úgysem az eszéért kell a férfiaknak. Ha normálisan felöltöznél, smink nélkül egy helyes tinilány lennél - aminek lenned is kéne.
Model témában csak azt tudom javasolni, hogy amíg nem kérnek pénzt, addig csináld, de én nem ölnék bele túl sok erőt a helyedben, mert annak, hogy tényleg befuss, elég parányi az esélye, kivéve, ha eladod a tested-lelked szükség esetén, és persze pénz és kapcsolat is van hozzá. Anélkül nem fog menni. Inkább legyél helyes és normális lány, és inkább azt fejleszd, ami a fejeden belül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!