Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Lenne esélyem a modell szakmában? Mennyi idősnek nézek ki?

Figyelt kérdés

Ezek az első fotoim, amit egy fotos készített rólam :) Kíváncsi vagyok mások véleményére :)

[link]

[link]

[link]

Remélem jók a linkek :)

2013. nov. 2. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A korod... Olyan 20 és 25 közé tippelnélek.

Az első és harmadik kép jó, a második nagyon-nagyon mű.

2013. nov. 2. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem egyáltalán nem vagy szép! Az első és utolsó kép még úgyahogy elmegy,de akkor is zacskóval a fejeden,de a 2. Kép egy rakás fos. Látszik,hogy azt HISZED magadról milyen gyönyörű vagy,de ki kell ábrándítsalak,hogy tévedsz.!!:) amúgy is a 2. Képen,minek nyomod fel a nemlétező melledet is?!Tudod kincs,ami nincs;) Egyszóval csúnya vagy modellnek!:) 19/F
2013. nov. 2. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja ès + ráteszem farkam arra,hogy nem te vagy a képen! Max a 2.-on de az elsőn és az utolsón látszik,hogy a nő 20+-os;) szóval kislányom húzz el aludni,mert szánalmas vagy:D utolsó voltam!
2013. nov. 2. 22:58
 14/22 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem :D milyen primitív vagy :D normálisan beszélj már hát kinek hiszed magad?:D egyáltalán nem hiszem azt hogy milyen szép vagyok :D és a képeken meg én vagyok :D és kíváncsi lennék a te fejedre :D szerintem aki így ugat ( már ne haragudj, de jobb szót nem találtam rád ) az még zacskóval a fején se megy el sötétben :D undorítóak a mai emberek :S normális kérdést tettem fel normális válaszokat vártam, ha te nem tudsz normális lenni szerintem bújj el! :D köszönöm, szép napot!
2013. nov. 3. 01:31
 15/22 A kérdező kommentje:
undorítóak a mai emberek - tisztelet a kivételnek, mert eddig mindenki normális választ adott :) utolsó te nem tartozol a kivételbe :D véleményt kértem mert kicsi az önbizalmam te meg idejössz ugatni mint egy undorító kutya :D hát kinek hiszed magad?:S néznék egy képet a te fejedről :D fuj :D
2013. nov. 3. 01:34
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Hallod kiscsillag,én normálisan írtam neked. Nekem ez a véleményem. Attól,mert mindenki azt mondja,hogy jajj milyen szép meg olyan szèp viseld el.!;) Amúgy 100%,hogy nem te vagy a képen,ahogy már írtam is,max a 2.képen vagy te;) Ja persze nincs önbizalmad,deazért modellkedni akarsz meg nézzél már rá a második képre,ha annyira nincs önbizalmad minek rakod ki
2013. nov. 3. 06:56
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor minek rakod ki a nemlétező csöcsöd?!:'DDD SZÁNALMAS ÉS RONDA VAGY!;) *
2013. nov. 3. 06:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát talán lenne esélyed modellként, de nem hiszem. Az arcod kifutóra megfelelő, mert tényleg kicsit semmilyen, oda azt keresik. Egyébhez annyira szerintem nem vagy karakteres, hogy befuss. Viszont az alkatod meg nem kifutóra való.

A második képet pedig tuti nem fotós csinálta, ha mégis, akkor nagyon béna és amatőr. És hétköznapra ne menj ki ilyen sminkkel és a pushup melltartót se erőltesd, mert csak úgy nézel ki tőle, mint egy buta liba, aki úgysem az eszéért kell a férfiaknak. Ha normálisan felöltöznél, smink nélkül egy helyes tinilány lennél - aminek lenned is kéne.

Model témában csak azt tudom javasolni, hogy amíg nem kérnek pénzt, addig csináld, de én nem ölnék bele túl sok erőt a helyedben, mert annak, hogy tényleg befuss, elég parányi az esélye, kivéve, ha eladod a tested-lelked szükség esetén, és persze pénz és kapcsolat is van hozzá. Anélkül nem fog menni. Inkább legyél helyes és normális lány, és inkább azt fejleszd, ami a fejeden belül van.

2013. nov. 3. 11:10
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem hiányzik belőled a karakter.szerintem a 3. képen vagy a legszebb.
2013. nov. 3. 16:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Az alakod szerintem megvan hozzá, de az arcod egyáltalán nem szép sajnos. Modellnek ugyan nem kell kimondottan szépnek lennie, de muszáj, hogy minden stílus és smink jól álljon rajta. És karakteresnek KELL lennie, ki kell tűnnie a többi közül. Az első kép szörnyű, bocsánat de nagyon irritáló és csúnya vagy rajta, még túlexponálva is. A második képen a hajad szép, de az arcod semmilyen. Remélem máshol ne osztottad meg ezt a képet, mert szörnyű ez a tipikus tinicici kidobós kép. :/ Nem tudom miért divat ez a mai gyerekek között, nagyon szánalmas. A harmadik kép nem rossz, az alapján írtam, hogy szerintem az alakod megvan hozzá. Kifutóra talán jó leszel, ott az arc annyira nem számít szerencsédre, de fotómodellnek pl szerintem esélyed sincs. Helyedben tanulnék inkább.
2013. nov. 3. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!