Szerintetek hogy nézek ki? Lenne esélyem a modell szakmában? Mennyi idősnek nézek ki?
Figyelt kérdés
Ezek az első fotoim, amit egy fotos készített rólam :) Kíváncsi vagyok mások véleményére :)
Remélem jók a linkek :)
2013. nov. 2. 15:40
1/22 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki! olyan 18-20 körül lehetsz
Szerintem modell alkat vagy:)
2/22 A kérdező kommentje:
Hehe, köszönöm! :) Még csak 15 vagyok :)
2013. nov. 2. 15:45
3/22 anonim válasza:
hat a modell szakmahoz megfelelö az alakod,de mondjuk nekem nem tetszenek az ennyire vekony csajok.de amugy szep vagy.
4/22 A kérdező kommentje:
Én se szeretnék ilyen vékony lenni :S Bármit megadnék ha felszedhetnék pár kilót :D De valamiért egyáltalán nem megy..könnyen fogyok és nehezen hízok :/ Bármit megadnék ha egy kicsit ducibb lennék:D De azért köszönöm :)
2013. nov. 2. 15:50
5/22 anonim válasza:
akkor mar nekem is bejönnel,ha kicsit ducibb lennel :) de akkor modellnek nem felelnel meg...
6/22 anonim válasza:
Nem tudom... Szép vagy de nem fogtál meg mondjuk a modelleknek ilyen felejthető fejük van... :D
7/22 anonim válasza:
az első képen egész jól nézel ki, mint egy igazi modell, a 2.-on ott bocsi de egy kicsit beképzelt fejed van,
szerintem az alkatod nagyon meg van hozzá
ám hány cm vagy?
8/22 anonim válasza:
Modellnek alkalmatlan vagy. Szép vagy, csinos vagy, jó az alakod, de abszolút nincs benned semmi plusz, se egy karakteres orr, száj, arcvonás, semmi, amire felkapnám a fejem. A modellszakmában a szépség kevés! 10-ből 9 ilyen tinit látni reggel csoportosulni a gimik előtt.
9/22 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy és tökjó modell lenne belőled :)
10/22 anonim válasza:
modellként sem és amúgy sem olyan szép, vagy különleges az arcod szerintem, a hajad viszont nagyon tetszik a saját képeden. kb 20 évesnek nézel ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!