Szerintetek jó alakom van?
Figyelt kérdés
Végre sikerült híznom egy kicsit, de szerintem még jöhetne fel pár kiló! Mit gondoltok? Kell még híznom, vagy jó így?
2013. okt. 27. 15:24
1/10 anonim válasza:
kicsit fenékre híznod kellene de amúgymeg tökéletes :)
2/10 anonim válasza:
Áruld már el, hogy hogy állapítod meg SZEMBŐL, hogy fenékre még híznia kell?
Még mindig nagyon vékony vagy, de ahogy tudom, modellkedéshez ez az elvárás.
4/10 anonim válasza:
Nagyon fel vagy öltözve alul, nem látszik, ennyire formás/izmos a lábad. Az biztos, hogy vékony vagy, de olyan kis fejletlen tini lánynak tűnsz, és a modellkedéshez amúgy is a karakteres arc jobban kell, éheztetni bárki tudja magát.
5/10 anonim válasza:
ki mondta, hogy modell akar lenni? amúgy szerintem jó így
6/10 anonim válasza:
Gondolom abból gondolták, hogy modell akar lenni, mivel a "Modellkedés" témakörbe tette fel a kérdést.
Modellnek alakra jó, de, hogy tényleg kiegyensúlyozott, szép alakod legyen, még híznod kellene.
Érdekes amúgy, mert ahogy megláttam a kpet, nekem is az jutott eszembe, mint az első válaszolónak.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem modellkedni akarok, csak ezt a témakört láttam a legmegfelelőbbnek! Az a baj, hogy pont csak combra és fenékre híztam, felülre szinte semmi nem jött! Most, hogy nézem, ez a kép ezt tényleg nem adja vissza..
2013. okt. 27. 17:05
8/10 anonim válasza:
Ne csak hízni akarj, hanem formásodni is, tehát tornázz rendszeresen, legalább izmosodsz, és már biztos ezerszer hallottad de azért leírom én is, hogy az izom nehezebb, mint a zsír. Én is hízni próbálok, de közben tornázok is.
9/10 anonim válasza:
Egy pár kilót tényleg nem ártana híznod, de így sem vagy vészesen sovány.
10/10 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem a tornázást, pont ezért. Remélem sikerrel járok :)
2013. okt. 27. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!