Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » KÉPPEL! Szerintetek milyen az...

KÉPPEL! Szerintetek milyen az alakom? És lehetnék fotómodell?

Figyelt kérdés

17/L

egyébként:

168cm

48kg

mell:82cm

derék:61cm

csípő:83cm

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 22. 08:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szerintem ne erőltesd:)nem azért mert olyan rossz lenne az alakod hanem mert millióból alig ha egy lesz sikeres..

de a modell témától elvonatkoztatva szerintem kicsit vékony vagy

2013. szept. 22. 08:41
 2/19 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy.
2013. szept. 22. 08:46
 3/19 anonim ***** válasza:

5 kicsi kép ugyanarról... ennek mi értelme, te lány?!

Inkább fotóztad volna le oldalról és hátulról (hogy a hátsód is látsszon) illetve elölről úgy, hogy a térdedtől lefelé is lássunk!

Egyébként abból, ami látszik: az átlagostól kicsit jobb alakod van, de a modellkekéshez nem elég formás.

Szedj fel egy kis izmot (és így kilót)!

2013. szept. 22. 08:56
 4/19 A kérdező kommentje:

2.-nak a fotómodellek bármekkorák lehetnek, én nem kifutómodell szeretnék lenni, mert ahoz tényleg kicsi vagyok, de a fotózáshoz nem......

ám már rajta vagyok, futok, felüléseket végzek, kitörések, mondták már hogy egy kis izom nem ártana:)

2013. szept. 22. 09:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
De mikor fogják már fel az emberek, hogy NINCS fotómodell szakma? Vagy tudsz mondani akár egy fotómodellt is? Modell van, ahhoz meg alacsony vagy. Az összes profi ügynökség csak 173cm felett foglalkoztat, akár fotózásra, akár kifutóra keresnek, de egy modellnek mindkettőre alkalmasnak kell lennie. A világból ki lehetne már kergetni ezzel a fotómodell őrülettel, ki a franc találta ki, hogy ilyen létezik?
2013. szept. 22. 09:28
 6/19 A kérdező kommentje:
a fotómodell kérlek szépen az aki az újságokban szerepelnek, terméket reklámoznak, ruhákat mutatnak be, nem kifutókon........és ahhoz nem vagyok alacsony. Van egy ismerősöm aki 156cm és esküvői magazinokban szerepel na ilyen a fotómodell
2013. szept. 22. 09:40
 7/19 A kérdező kommentje:
egyébként fürdőruha vagy fehérnemű modell akarok lenni azis fotómodell
2013. szept. 22. 09:41
 8/19 anonim ***** válasza:
viszont ha meg fotómoddell akarsz lenni,nem kifutóra akkor oda az is fontos hogy szép legyen az az arcod,inkább arról is tehettél volna képet a sok egyforma helyett
2013. szept. 22. 11:25
 10/19 pinkpancser ***** válasza:
Abban igazad van, hogy fotómodell bárki lehet, kortól és alaktól függetlenül, de szerencsésebb lett volna olyan képeket mutatni ami kicsit nagyobb és kevésbé homályos (tudom, telefon...). Illetve a paintes kitakarás helyett érdemesebb inkább nem felismerhető háttérrel fotózni (ha ez volt a cél), így máris kicsit komolyabbnak tűnik a kérdés.
2013. szept. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!