KÉPPEL! Szerintetek milyen az alakom? És lehetnék fotómodell?
17/L
egyébként:
168cm
48kg
mell:82cm
derék:61cm
csípő:83cm
1. hülye vagy.
2. nincs olyan hogy fotómodell, kifutói modell, sminkmodell, etc, csak modell van, és a modell min 173 cm magas, vékony, hosszú lábú, különleges arcú.
3. de ezt előttem már millióan elmondták, és tudom hogy le fogsz pontozni, mert annak ellenére hogy ez az igazság nem leszel képes felfogni és elfogadni, hanem elmész egy kamuügynökséghez akik agyon fognak dicsérni a szüleid drága pénzéért kapsz pár k**vagagyi fotót béna sminkben meg ruhákban, és nem lesz belőle semmi.
mi? most teszem fel először...... ja és megnéztem a fotókat és az nem én vagyok.......nekem nem lila a szobám színe, hanem világos kék és még az alakom se olyan amilyen neki van......
és nem vagyok h*lye hogy jössz te ide, hogy bárkit is lehülyézz
és Vanessa Paradise 160 cm vagyis kisebb mint én és modell, na erre varj gombot.
Mármint Vanessa Paradise-ra gondolsz aranyom? Ő elsősorban színésznő és énekesnő. Nem modellként kezdte. Csak mivel híres, reklámoznak vele termékeket is. Mint pl. Beyonce is szerepel egy csomó kampányban, de nem modell. Ilyen esküvői cuccokba meg nem nagy dolog szerepelni, attól hogy a barátnődet már fotózták le életében, és esetleg valami huszadrangú szórólapra is rákerült, még nem modell.
Amúgy ha ennyire érdekel keress rá JÓ ügynökségek honlapjára, és látni fogod, hogy ilyen magassággal esélytelen a dolog, nem kell nekünk elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!