Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » KÉPPEL! Szerintetek milyen az...

KÉPPEL! Szerintetek milyen az alakom? És lehetnék fotómodell?

Figyelt kérdés

17/L

egyébként:

168cm

48kg

mell:82cm

derék:61cm

csípő:83cm

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 22. 08:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
már megint te?:D
2013. szept. 22. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Annyira szánalmas vagy!!! Hányszor kérdezed még meg ezt? :'D
2013. szept. 22. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

1. hülye vagy.

2. nincs olyan hogy fotómodell, kifutói modell, sminkmodell, etc, csak modell van, és a modell min 173 cm magas, vékony, hosszú lábú, különleges arcú.

3. de ezt előttem már millióan elmondták, és tudom hogy le fogsz pontozni, mert annak ellenére hogy ez az igazság nem leszel képes felfogni és elfogadni, hanem elmész egy kamuügynökséghez akik agyon fognak dicsérni a szüleid drága pénzéért kapsz pár k**vagagyi fotót béna sminkben meg ruhákban, és nem lesz belőle semmi.

2013. szept. 22. 15:26
 14/19 A kérdező kommentje:

mi? most teszem fel először...... ja és megnéztem a fotókat és az nem én vagyok.......nekem nem lila a szobám színe, hanem világos kék és még az alakom se olyan amilyen neki van......

és nem vagyok h*lye hogy jössz te ide, hogy bárkit is lehülyézz

és Vanessa Paradise 160 cm vagyis kisebb mint én és modell, na erre varj gombot.

2013. szept. 22. 18:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Még hogy nem vagy hülye? :D Ha nem lila a szobád színe, akkor mondd már meg, hogy a belinkelt képeiden (az összesen!) miért lila mögötted a fal? No erre varrjál gombot :P :D
2013. szept. 22. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Mármint Vanessa Paradise-ra gondolsz aranyom? Ő elsősorban színésznő és énekesnő. Nem modellként kezdte. Csak mivel híres, reklámoznak vele termékeket is. Mint pl. Beyonce is szerepel egy csomó kampányban, de nem modell. Ilyen esküvői cuccokba meg nem nagy dolog szerepelni, attól hogy a barátnődet már fotózták le életében, és esetleg valami huszadrangú szórólapra is rákerült, még nem modell.

Amúgy ha ennyire érdekel keress rá JÓ ügynökségek honlapjára, és látni fogod, hogy ilyen magassággal esélytelen a dolog, nem kell nekünk elhinni.

2013. szept. 22. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Na én is sikeresen elírtam a nevét, szóval Vanessa Paradis, "e" nélkül.
2013. szept. 22. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy vékony vagy (szerintem túlságosan, bőven lehetnél 50-52 kiló és még az is vékony lenne), de nincs rendes formád. Modellkedésről álmodozás helyett inkább sportolj, szedj föl egy kis izmot, hogy szebb legyen az alakod. Pár év alatt talán még nősz is néhány centit és megtanulsz normális képszerkesztőt használni. És ha addig nem jön meg az eszed, kérdezd meg újra, de ne itt, hanem egy modellügynökségnél.
2013. szept. 26. 09:56
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi:) utolsó, már elkezdtem tornázni, futni hogy a lábaim ismosabbak legyenek
2013. szept. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!