Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ismerős hölgyről ( nem a...

Ismerős hölgyről ( nem a barátnőm Ő 19 én 48) készítettem fotókat. A leglengébb rövidnadrág+bikini felső volt. Amikor kész lettek, elpirulva közölte, aktot is szeretne. Mit tegyek? Elvállaljam?

Figyelt kérdés

2013. szept. 5. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Jobb ebbe nem belekeveredni. Menjen fényképészhez.
2013. szept. 5. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Ne. (jobb megelőzni a pereket, túl költségesek)
2013. szept. 5. 11:46
 3/11 A kérdező kommentje:
milyen per lehet ebből? Nagykorú, én a képeket nem tartanám meg.
2013. szept. 5. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Ha ő szeretné, téged meg nem zavar... Sztem simán.
2013. szept. 5. 13:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem zavar. nem az első aktsorozatom lenne. D eneki ismerem az egész családját.
2013. szept. 5. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

3 "én a képeket nem tartanám meg."

Khm... ez ugye nem komoly.

A szülei bajt hozhatnak a fejedre, meg ő is -

Talán úgy lehetne rizikómentesen, ha írásban KÉRI és te vállalod utána bárhol, hogy a te fotód. Mert hát a fotónak természete, hogy valahol látszódni fog.

2013. szept. 5. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Gyerekkorából ismerem. A másokról készült képeimet ritkán őrzöm meg. Átadom, utána az ő tulajdona. Nem lenne törvénytelen.
2013. szept. 5. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát te tudod.. én nem tenném. Kompromitálhatnak vele - sajnos. De: egy műalkotás lenne, ami a te szellemi terméked. Azért én megfontolnám a 6-ban írtakat. Írásban kérjed, és te tudj róla, hogy ez megjelenhet bárhol,a neveddel, hogy a te szellemi terméked.
2013. szept. 5. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
elkészíteném a helyedben,de ahogy előttem is írták,papiron legyen feltüntetve minden amiben meg egyeztek+aláírás :)
2013. szept. 5. 15:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A képek a Te szellemi termékeid, tehát a Te tulajdonod ha fizet érte akkor is, a szerzői jogi törvény szerint a szerzői jog mint olyan elidegeníthetetlen, legfeljebb a használat jogát vásárolja meg amikor fizet érte. Persze ez csak technikai dolog. Baj nem lehet belőle, ha csak az nem, hogy a család megorrol rád érte.
2013. szept. 6. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!