Mit gondoltok azokról a 40-50 év közötti nőkről, akik tangabikiniben vannak a strandon?
Szerintem el kellene oda jutni, hogy a strandon mindenki azt vegyen fel, vagy vessen le amit akar. Ha a strand vezetés korlátozni szeretné a monokinit vagy a nudit, akkor tegye, ez legyen az üzleti koncepciója. Ha én nőként vagy férfiként egy szál mikro tangában szeretnék lenni az meg legyen az én dolgom, és az is,hogy mások stírolnak, vagy vigyorognak rajtam, ha ők meg csadorban szeretnek napozni. DE! Senkinek ne legyen joga kritizálni a másikat. Sokkal ocsmányabb amikor utcai kosárlabda nadrágban (amit ma fürdő nadrágként hordanak) és alsógatyában vonulnak a vízbe.
Javaslom,kicsit nézzen mindenki utána a japán fürdő kultúrának (ahol hozzánk képest jóval kevesebb a meleg víz) és utána tegyetek fel ilyen kérdéseket vitafórumra! Hol is járunk mi fürdőkultúrában? Talán a bányászbéka segge-alatt?
Tisztelt utolsó! Te meg egyszerűen egy népművészeti agyagedény vagy és ennyi.
És mindenki aki ilyen és ehhez hasonló kommenteket ad normális válaszok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!