Szerintetek jól néz ki egy évnyitóra?
Sziasztok.
Én nagyon uncsinak tartom az ünneplő ruhát évnyitóra, és ezért egy eléggé más felállást gondoltam..
Felvennék egy fekete farmer rövidnadrágot, fehér harisnyát, fekete magassarkút, és valami jó felsőt. Utálom a szoknyát, szóval szoknyát tutira nem vennék fel. Barna harisnyát meg alapból nem veszek fel, mert utálom a barna színt. Vagy fekete, vagy fehér. 17/L
Nem hiszem el, hogy 1,5 órát nem lehet kibírni egy szoknyában és egy fehér blúzban magassarkúval.
Kicsit idegesítő már a mai fiatalok lázadása.
Legalább egyszer az életben (mondjuk az évnyitón) meg lehetne jelenni normális, alkalomhoz illő öltözékben.
A rövidnadrág pedig férfi viselet, ünnepélyre meg pláne nem illik.
22/f
rózsaszínt meg a nők viselnek,nagyon maradi a gondolkodásod és ha mi ne szóljunk be a páwáknak akkor a pasik is hagyjanak minket nadrágban lenni...
amúgy szerintem jó lesz,azért az nem ártana a a felső fehér lenne,néhány helyen figyelik az ilyet,amúgy én is hasonlóan megyek majd az évnyitóra
sztm jó lehet hogy a fehér harisnya túlzás
én is utálom a szoknyát
Hát nem tudom. Én úgy vagyok vele, hogy a barna harisnya az nagyon öreges.
Barátnőim szerint nekem nagyon jól áll a fehér harisnya, mert őszerintük jobban kiemeli a lábam formáját.
Az első válaszadónak.
Ha te ennyire demagóg vagy, akkor kérlek menj el te szoknyában, és tudd meg milyen rossz érzés, amikor esetleg 40 fok melegben befülled a levegő a szoknya alatt.
"40 fok melegben befülled a levegő a szoknya alatt."
Abban igazad van, hogy fiúként nem vagyok egy tapasztalt szoknyaviselő, de azt nem nehéz belátni, hogy egy nadrág alatt sokkal inkább "befülled a levegő", mint egy szoknya alatt, ami sokkal szellősebb viselet.
A hagyományos ünneplő öltözék ezerszer szebb és csinosabb, mint az ilyen modernül összeeszkábált, ízlésficamos összeállítások. De ha neked ez tetszik, akkor jelenj meg így, nekem aztán mindegy.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!